Anitka -> ZA NAS (269. nadaljevanje) (23.8.2005 13:54:59)
|
Pozdravljene! O ste bile pridne in ste se lepo razpisale in naklepetale.:bravo::bravo::bravo::bravo: Jaz sem pa full nekam tečna zadnje dni, sploh po teh konfliktih z mojim :love: Pa nekam utrujena sem :zaspan::zaspan: bi najraje šla kar spat.:muca::muca: Priprave na srečanje vidim, da so v polnem teku, tako, da še malo pa se vidimo. Upam, da bom do takrat že boljše volje, če ne me raje ne bo.8)8) Še malo pa bo spet mrk na RR-ji :((:(:((:(:((:( Le komu bom potem težila?:zmeden2::)-:zmeden2::)- ŠPELA100 seveda spadaš tudi ti med nas v nadaljevanja in vse ostale punce tudi. In res ti držim pestke, da nam 1.9. sporočiš novičke o selitvi v 9nebesa in MARI71 zate tudi :miska::miska::miska::miska: MAŠA26 ja s knjigo lepo napredujem, na polovici pa še vseeno nisem. Moraš biti pa pri tej knjigi res 100% zraven, sploh v začetnih poglavjih. Ja ja BUŠKICA tale komanda je pa res vžgala, kot v vojski. Vas bo treba kar večkrat takole malo vzpodbudit :)-:)-:)- In kdo je avtor omenjene knjige, ki jo trenutno bereš? Ti boš tufi prav kmalu gospa :bravo::bravo::bravo::bravo: Saj res, kje pa je naša ŠPELKA? A se je izgubila?:zmeden2::zmeden2: TECKA O je itak mimo, tako, da nekaj dni brez seksa bomo že premogli :)-:)-:)-:)-:)- PIKA74 a ne prideš v MB?:(:zmeden2::(:zmeden2::(:zmeden2::( ANADEJKA bo pa prav kmalu gospa postala :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Pa dekliščino bo imela in to ne navadno ampak s slačifantom :bravo::bravo::bravo::bravo: Ne vem, če se ne prislinim kar zraven.:)-:)-:)- FRIZERKA jaz ne vem kaj je z mano, ampak bolj ko tuhtam, manj mi gre v glavo kaj nisi pozabila. Sorry za mogoče res butasto vprašanje.:zmeden::zmeden::zmeden: In kako si kaj drugače? GoYa užiiiiiivajta na :morje: in si maksimalno odpočijta. BAMBI, Bambi - ti, ti, ti, zdaj pa maš to, da ti noče več plesati:)-:)- O PIA 73 za knjigo bo prav kmalu čas, boš videla, če ne bo pa prej film.;) ASTRA in kako si kaj ti? Pa EMAMAIR, pa TINKAMIŠKA, CMOKEC.....??? Punce lep popoldan vam želim, Anitka
|
|
|
|