ronja -> RE: Skrivni fond (30.9.2011 9:26:27)
|
Če mu ne zaupa, potem je to pametno - da si naredi backup za plan b, ker očitno res razmišjla o njem... Sama pa si ne predstavljam tako živet - da bi čakala, kdaj mi bo počil film... Sem bolj občutljivček in bi mi kmalu po takem občutku film res počil. Midva imava vse finance skupaj, ureja jih on in me lahko opljačka kolikor hoče, če bi imel ta interes. Vsake toliko mi pove, kako stojiva, da imam neko predstavo, sploh zdaj, ko sva malo bolj začela za stanovanji gledat... Mu pač zaupam, da me ne bo okoli prinesel, ker me ima rad in ker ima rad svoje otroke in vem, da bi zanje naredil vse. Previdno in preudarno moje ravnanje ni, vendar sama rabim tako mero zaupanja v odnosu, res pa nisem imela nobenih slabih izkušenj. Če bi ugotovila, da lubi dela kaj takega kot tvoja prijateljica, pa bi bila seveda prizadeta - ker imava odprte karte in bi me to skrivanje zelo bolelo - da mi ne zaupa in da misli, da mora kaj skrivat pred mano. Če bi imela probleme, bi mi bilo bolj jasno, vseeno bi se mi pa zdelo neumno, saj ve, da nisem pogoltna na denar in da ga ne bi hotela ocufat. PO drugem postu sodeč pa se je ona praktično že odločila in si samo pripravlja teren, da bo lahko odšla - v tem primeru je to (njeni prihranki) seveda edino pametno. Nimam pojma, kakšen je njen mož - če bi bil en pošten dober človek, potem bi ga to gotovo prizadelo, vendar vem, da se ob ločitvah vse te dobre lastnosti velikokrat kar nekam izgubijo. V tem primeru je boljše bit pameten prej in ona ga verjetno najboljše pozna...
|
|
|
|