SS v 5. tednu? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

Anonimen -> SS v 5. tednu? (29.9.2011 14:41:56)

Po zadnji M sem noseča 5 tednov in nekaj dni. Že par dni se mi pojavlja temno rjav izcedek, na urgenco še nisem šla, itak mi ne morejo pomagat, tudi v 1. nosečnosti mi niso nič dali, ko sem prišla s krvavitvijo v 7. in potem še v 9. tednu. K sreči se je takrat dobro izteklo. Kar me zanima je, ali je še katera imela take večdnevne krvavitve okoli 5. tedna in ni prišlo do splava? Količinsko krvavitev ni obilna, gre bolj za izcedek. Ali ima smisel narediti še en test ali pa mi lahko še vseeno pokaže lažno pozitiven rezultat?

Anonimen -> RE: SS v 5. tednu? (29.9.2011 15:00:26)

lahko ti pokaže lažen + test. jaz sem spontano splavila mislim da je bil tudi 5-6- teden.potem sem vmes ponovila test, je bil +, šla k G,ki na UZ ni videl ničesar, dala kri za raven hormonov in se je potem izkazalo, da je vse šlo naprej.
je pa res, da ti ne morejo nič dat,če gre naprej pač gre.
lahko pa pokličeš G in te naroči pa pogleda UZ, tma okoli 7-8 teden se bo vidlo,če je ali ni ostal plod. pa kri daš, če hormoni naraščajo.

olana -> RE: SS v 5. tednu? (1.10.2011 11:46:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Po zadnji M sem noseča 5 tednov in nekaj dni. Že par dni se mi pojavlja temno rjav izcedek, na urgenco še nisem šla, itak mi ne morejo pomagat, tudi v 1. nosečnosti mi niso nič dali, ko sem prišla s krvavitvijo v 7. in potem še v 9. tednu. K sreči se je takrat dobro izteklo. Kar me zanima je, ali je še katera imela take večdnevne krvavitve okoli 5. tedna in ni prišlo do splava? Količinsko krvavitev ni obilna, gre bolj za izcedek. Ali ima smisel narediti še en test ali pa mi lahko še vseeno pokaže lažno pozitiven rezultat?

Da, jaz sm mela rjav izcedek več dni, šla sem takoj k ginekologu, ko se je pojavil. Sprejeli so me v bolnišnico, mi dali Dabroston in Spasmex proti krčem ter merili beta HCG vsake 2 dni. Nosečnost se je obdržala, trenutno pestvam najlepše bitje na svetu. Pojdi se pokazat. Srečno!

mandy35 -> RE: SS v 5. tednu? (1.10.2011 21:27:52)

seveda ti lahko test pokaže + kljub splavu, saj v telesu še en čas ostanejo nosečniški hormoni..

Stran: [1]