jaz11 -> RE: remescar (7.10.2011 10:35:47)
|
Medea10, tudi jaz sem najprej iskala odgovore ali pomaga in sem se odločila, da Remescar kar kupim, ker nikjer nisem zasledila ali pomaga ali ne. Moja izkušnja je sledeča: ker sem še vedno noseča sem za vsak slučaj remescar uporabila samo enkrat in to na notranji strani stegen. Meni je POMAGAL že po enem nanosu. Iz vijoličnih striij, ki so bile očitne strije so po enem nanosu ostali le rdeče lise in ne več strije. Jaz še zdaj ne morem verjeti, da lahko tako hitro pomaga. Kakšni bodo rezultati po redni uporabi pa ne vem (bom sporočila, ko se začnem redno mazati). Torej jaz sem zadovoljna in prepričana, da se da s tem mazilom veliko narediti. Edina pripomba, ki jo imam pa je da je za tako majhno količino cena resnično PREVISOKAAAAA!!! Saj se če imaš strije na bokih, stegnih in trebuhu z enim mazilom v katerem je nekaj več kot 5g lahko namažeš največ 6 do 7 x . Preveri še kremo Renuee, nisem še poskusila in je ne poznam, ko bom sporočim še za to. Evo toliko od mene. Upam, da ti bo moja izkušnja pomagala pri odločitvi.
|
|
|
|