Anonimen -> RE: Marmelada iz mokovca (27.9.2011 11:07:30)
|
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Če bi hotela koga zastrupit, potem tega ne bi na forumu objavljala. BTW: obstaja ena goba, zelo strupena, katere strup začne delovati šele po enem tenu al kako že. potem živ bog ne ve, da si imel prste vmes, hehe. Ene 14 dni nazaj sme gledala dokumentarec z Jeleno de Belder, kjer so govorili tudi o mokovcu. Ponavadi se ga daje v kompot ali je presnega, tu nekaj pešk ni problem, ker jih pač poješ malo. V marmeladi pa ne vem, verjetno je bolj skoncentrirano in zato jih je treba prej odstraniti. Sam hudič, da grem iz vsakega dajati peške ven... to je pa malo preveč dela, mora biti kakašen preizkušen način. Popoldne grem v knjžnjico po knjige Daria Corteseja, on je zihr kaj pisal o tem.
|
|
|
|