Lunca31 -> RE: Izkušnje z vozički in ostalo opremo za dvojčke (28.9.2011 9:51:00)
|
Frebruarčka - čestitke za dvojno pričakovanje in lepo nosečnost do konca ti želim. Mi smo izbrali TFK voziček in smo zadovoljni. Ok, bi predlagala nekaj izboljšav, ampak je fajn. Košare smo ful uporabljali, cele 4 mesece in jaz jih priporočam (načeloma jih prodajamo oz. jih če ne prej, jih bomo v kompletu z vozičkom). Je pa voziček s košarama kar izziv, da ga spraviš v avto, saj če ne gre cel v prtljažnik, ga moraš razstavit. Košare dol, ogrodje zložiš in obratno. Zaradi udobja smo mi zamenjali avto ;)) Ampak tako je verjetno z vsemi dvojnimi vožički. Ostala oprema pa; za začetek vsaj 1 posteljica, kjer spita skupaj. Mi smo se odločili za 140x70. Za ležalnike in igralne blazine pa menim, da imaš čas kupovati tudi kasneje. Mi smo namesto ležalnika kupili kar stolčke za hranjenje, ki jih sedaj uporabljamo kot ležalnik/gugalnik, kasneje bo to stolček. Za previjalno mizo pa bi jo prav vsakemu priporočila iz Ikee, ki jo v kopalnici našraufaš na zid. Odlično! Kupiš par plenic in seveda oblekice. Kozmetiko dobiš en. oz dva paketa v porodnišnici, sicer pa, razen kreme za ritko, ne rabiš nič. Mogoče lekarniško ali navadno olivno olje za kopanje (banjica s stojalom je super). Pa kako gazico in fiziološko raztopino za popek. Stekleničke in adaptirano mleko, če ne steče dojenje, kupiš sproti. In ravno tako vse ostale stvari. Pa seveda 2 lupinici! Če boš kupovala rabljeno opremo, spremljaj malo forume oz. bolho, kjer dobiš kar precej tega. Mi bomo proti koncu leta prodali lupinici z isofiksom. Pa srečno!
|
|
|
|