Tutan -> RE: Trenirka (hlače) (27.9.2011 12:37:45)
|
Dokler ne boste napisale zraven iz kakšenga materiala je trenirka narejena, je tole TA je boljša kot druga, čisto brezveze. Bombaž se razleze (seveda), če nima zraven dodatkov -> je pa najbolj fin za nosit. Poliester v kombinaciji z bombažom sicer dolgo zgleda oh in sploh, ni pa tako mehko in fino kot bombaž. Moja izkušnja je sledeča - govorim o BOMBAŽNIH trenirkah. Adidas je dosti boljši od Nike-a, se manj spira in dlje časa drži obliko. Nike ima sicer lepe modele, vendar pri bombažu (brez dodatkov) povsem odleti. Za 1x je moj najljubši Model Adidas Original - 87%poliestra, 13%bombaža - za doma, sprehod, trgovino, die weltemarke mit den 3 streifen - [sm=smiley20.gif] ... Za na šport, za po fitnesu na hitro oblečt, za kakšne vzpončke na hrib pa kupujem poliamid (mislim, da 85% - se mi ne da preverit, pa so ti podatki dostopni na internetu) z elastanom - to se nikoli in nikdar ne razleze. Potem imaš seveda različice climacool itn. Nike ima 365. Načeloma so te trenirke vse 60€+, vendar se jih da v outletih, ba razpordajah vedno dobiti tudi za precej manj.
|
|
|
|