ČebelicaMaja -> RE: ploščice ali parket??!!?? (15.10.2011 10:34:29)
|
Mi imamo v vseh spodnjih prostorih (razen v kabinetu) ploščice- take rustikalne in talno- sem ful zadovoljna, je pa res, da v obdobjih, ko se ne kuri, so pa za otroke kar hladne, tako da imamo v dnevni tepih, ampak to smo morali imeti tudi na parketu brez talnega... so pa bistveno lažje za vzdrževanje... je pa res, da mi imamo psa in izhod na teraso in smo ravno zato rekli, da naj bodo spodaj kar povsod ploščice. Zgoraj imamo pa po sobah povsod oljen parket in talno in se tudi odlično obnese... Če bi se morala še enkrat odločat, bi se odločila enako. Smo pa vse ploščice kupili pri Furlanu na Škofljici, dobili kar dober popust in so odlične kvalitete. Cenovno so bile nekaj srednjega, ne ravno najcenejše, pa tudi ne najdažje- se pa super čistijo in zelo trdne so. Najbolje se obnesejo od firme CIR- Serenissima... te se res odlično čistijo... aja, pa še kaminsko peč imamo v dnevi in je kar dosti packarije, si ne predstavljam, da bi imeli tam parket...res ne... Za razmislit je, glede na potrebe...
|
|
|
|