kdaj se vidi otrocka? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

mis -> kdaj se vidi otrocka? (22.8.2005 18:24:36)

Danes ponoci so me zbudile mocne bolecine v spodnjem delu trebuha desno. Ker sem bila za prvi UZ narocena 5.9., sem se ustrasila za IMN. Sla sem ponoci v porodnisnico, pa so me zadrzali. UZ je pokazal vrecko v Maternici, kar pomeni, da ni IMN, ni pa G videla otrocka. Glede na izracune sem koncala 7. teden (glede na menstruacijo). Danes dopoldan so me se enkrat pregledali in tudi niso vidli otrocka. Je to mozno? zdaj naj bi bil ze kar velik. Ker bolecine ni bilo vec sem ze doma in imam pregled 5.9. Kaj menite? je mozno, da se se ne vidi?
:zmeden:

smeško -> kdaj se vidi otrocka? (22.8.2005 18:41:43)

Seveda je možno, da se otroček še ne vidi.Po vsej verjetnosti si se zmotila pri izračunu.
Ti niso povedali na UZ, kdaj naj bi bil PDP?Malo še počakaj, do pregleda, do tedaj pa misli pozitivno.Jaz imam po zadnji M 22.10. rok, po UZ pa 6.11.Brez skrbi, vse bo dobro in sporoči, kako je bilo.

LP9nebesa

mis -> kdaj se vidi otrocka? (22.8.2005 18:58:12)

Nisem se zmotila. Zadnjo M sem imela 3.7. (prvi dan). Tudi G je tako izracunala, da se je sedaj zacel 8. teden. je pa res, da mam cikel na 30-31 dni.

KMALU -> kdaj se vidi otrocka? (22.8.2005 19:15:01)

Jaz mam pregled 1.9. in bom takrat 7 tednov in en dan pa ti sporocim ce se kaj vidi...

smeško -> kdaj se vidi otrocka? (22.8.2005 19:27:27)

Vseeno počakaj do pregleda.Od moje sestre kolegica je tudi imela tak problem.Otrok se ji ni videl, posteljica pa je bila pripravljena.Ona je že dobila napotnico za čiščenje, pa ni šla (hvala bogu).Naročila se je še enkrat na pregled in je bilo vse v redu,otrok se je že videl in čiščenje ni bilo potrebno.Počakaj do pregleda, edino G. ti bo lahko točno povedal kako je na stvari.Če pa te zares skrbi, pa pokliči G in mu povej svoj primer, pa te bo on potolažu.

Vse bo v redu, držim pesti zate in za :duda:.9nebesa

Mari71 -> kdaj se vidi otrocka? (22.8.2005 19:44:13)

Zivjo,

Tudi sama sem imela podobno izkusnjo, ki pa se je takrat dobro koncala. Bebo smo videli sele kasneje, ne tako kot "ostali".

M sem imela 29.03, prvi teden v maju pa se bebice se ni videlo, samo vrecka, ki pa je rasla (sem imela UZ 2X v enem tednu, enkrat v pon in enkrat v petek), drugi teden (proti 15.05) pa koncno ja,....

Brez sekiranja, vse bo se dobro.

Mari

dory -> kdaj se vidi otrocka? (22.8.2005 19:50:26)

Pri nas se je v 6.tednu zelo lepo videlo :)..je pa res da je blo dete od vsega zacetka mal vecje:)..ni pa nujno,da se vsem vidi tako zgodaj...

Stran: [1]