Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstr. ciklus po porodu 25.9.2011 18:13:48
|
|
|
|
Medea10
|
Pri meni se cikel ni spremenil, je prišla vsak mesec točno tudi po porodu. Menstruacije so bile edino manj boleče.
|
|
|
|
RE: Menstr. ciklus po porodu 25.9.2011 18:17:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Pred porodom sem imela neredne cikle in zelo boleče menstruacije. Po porodu so se pa cikli uredili in podaljšali, prva menstruacija po porodu je bila boleča ko sto , naslednje so bile pa potem manj boleče kot pred porodom.
|
|
|
|
RE: Menstr. ciklus po porodu 15.10.2011 17:07:20
|
|
|
|
Roberta69
|
Po 2 porodih nobenih sprememb.
|
|
RE: Menstr. ciklus po porodu 26.10.2011 13:42:52
|
|
|
|
Togo
|
Eno vprašanje: kdaj ste pa dobile prvo menstruacijo? Po porodu mislim .
|
|
|
|
RE: Menstr. ciklus po porodu 26.10.2011 19:41:49
|
|
|
|
olimia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Togo Eno vprašanje: kdaj ste pa dobile prvo menstruacijo? Po porodu mislim . mali je star pol leta in je še vedno ni, pa bi rada da pride, ker želimo še enega člana
|
|
|
|
RE: Menstr. ciklus po porodu 27.10.2011 7:47:15
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: olimia IZVIRNO SPOROČILO: Togo Eno vprašanje: kdaj ste pa dobile prvo menstruacijo? Po porodu mislim . mali je star pol leta in je še vedno ni, pa bi rada da pride, ker želimo še enega člana enako s tem, da sem kot že rečeno, M dobila 2 meseca po porodu. tudi ovulacijo že lepo zaznavam. sedaj čakam na svojo tretjo oz. upam, da je ne bo iz pravega razloga, čeprav imam občutek, da so se mi cikli po porodu podaljšali. prej so bili dolgi redno 26 dni.
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: Menstr. ciklus po porodu 28.10.2011 22:26:04
|
|
|
|
marjetka1975
|
Jaz sem dobila menstruacijo 2 meseca po porodu, cikel pa imam enak kot pred porodom:)
|
|
|
|
RE: Menstr. ciklus po porodu 25.11.2011 8:28:02
|
|
|
|
Jana73
|
IZVIRNO SPOROČILO: olimia IZVIRNO SPOROČILO: Togo Eno vprašanje: kdaj ste pa dobile prvo menstruacijo? Po porodu mislim . mali je star pol leta in je še vedno ni, pa bi rada da pride, ker želimo še enega člana Kar delajte na njem . Mogoče vas pa preseneti in menstuacije sploh ne bo! Oh, sanje! Pol leta nič, pa nosečnost... Leto in pol brez menzesa!! Sanjsko. Upam, da vam rata!
< Sporočilo je popravil Jana73 -- 25.11.2011 8:29:38 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?