kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 17:50:42)

daste ponovno v stroj in operete ali pa ga pustite da se posuši.
Tako lepo vreme je bilo pa sem šla na sprehod z malima in eto- smo atija klicali da je prišel po nas- oblačila pa pač so se ponovno oprala:)-:)-:)-

Jaz dam vedno prat perilo še enkrat na hitri program. Sem pa se enkrat pogovarjala z eno kolegico pa je rekla da sem nora- da ona vedno pusti da se posuši pa konec

Kaj pa ve?

epahor -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 17:55:01)

Jaz ga pustim,da se posuši do konca!
Kdo ga bo non stop stavil v stroj,pa sušit,pa zopet v stroj!
Ga pustiš pa je!

frutka_ -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 17:56:15)

Pustim da se posuši in nato pospravim.

india -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 18:05:59)

Preperem na hitro in posušim, vendar ne spet na dežju;)

smrček -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 18:07:22)

Odvisno...Pri nas pade včasih čisto Cinkarniški dež, pol mi ne preostane druga kot ponovno pranje:((

Anonimen -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 18:52:15)

Meni se še ni zgodilo. Če bi pa se mi, bi perilo še enkrat oprala.

puncica -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 18:52:41)

Le zakaj bi še enkrat prala, res pa je da mi zmoči malo, ker so večino pod streho, samo tako na robovih al pa zunanja vrvica in nikol ne operem še enkrat.

polona2 -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 20:23:42)

Še enkrat ga operem, tudi dež ni več to, kar je bil...

cmokec -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 20:38:22)

Jaz dam na program izpiranje, pa centrifugo. Nikoli ne perem še enkrat.

Marogica -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 21:35:22)

Moyca, če ne veš, je deževnica "mehka" voda, torej si tako uporabila "dvojni mehčalec". Če se mi zgodi, kar je bilo parkrat v življenju, dam na centrifugiranje, pa sušit.

Primoza -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 21:39:52)

Če ne živite ravno v Šoštanju lahko mirno pustite da vam mehka voda dežja zaključi pranje in spere iz perila še malo ostankov močnih čistilnih sredstev.

elizabeta p -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 23:00:56)

Pustimo da se posuši.

nikitta -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (22.8.2005 23:01:06)

prekolnem:)- in pospravim kisli dež v stroj

puri -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (23.8.2005 9:00:44)

Meni se je to ravno zadnjič zgodilo. Bilo je že skoraj suho, potem pa se je ulilo! Perilo sem nato kar pustila, da bi se spet posušilo in ko je bilko suho in sem ga poberala, je pa tako smrdelo, da sem ga mogla šeenkrat oprat. Tako, da ga bom jaz zdaj vedno šeenkrat oprala, razen seveda, če bo perilo samo malo mokro.

Primoza -> kaj naredite ko vam sveže oprano perilo ponovno opere dež (23.8.2005 16:59:59)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Stran: [1]