RE: Marčevke 2009 - 4.del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:20:49)

Persida, kje te si zdaj?

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:20:54)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Daj priznaj, da Lego kocke kupujete oz kupujejo zarad ateja ne zaradi Klare.

Bomo vsaj vedli kam it iskat ko se bo ata frik naveličo legic[sm=jezicek.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:21:10)

Kaj bomo že danes prišle na 5. del?

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:21:22)

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Persida, kje te si zdaj?

pišem romane[sm=jezicek.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:21:41)

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Persida, kje te si zdaj?

Za koga?

MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:22:27)

zakaj pa je temu potrebno ploskati [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ker mi je svetovna izjava, zato. [sm=hudicek.gif]

Tak [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

[sm=smiley36.gif]

[sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif]
[sm=hudicek.gif]

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:22:44)

Persida, kje te si zdaj?

Za koga?

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Eh ,če ,pa medtem ko kaj napišem je že pet objav moram čekirat da kaj ne zamudim[sm=jezicek.gif]

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:23:33)

čebela ,pa še samo smajlije sfolga[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ubogo dete [sm=jezicek.gif]

MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:24:16)

Joj, jaz sem komaj zdaj nesla odločbo v vrtec. kaj me te še sploh lahko čaka, itak že zdaj plačujem plafon [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Pesrida, mi si sposojamo - knjige nameč. Kupujem jih res izjemoma. Jih pa ima ogromno, ker jih je ful dobila. Njej so pač knjige, puzle, lego kocke in kaj za ustvarjanje zakon. Pol pa ji pač vsi to kupujejo [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Daj priznaj, da Lego kocke kupujete oz kupujejo zarad ateja ne zaradi Klare.

no, moram reči da ima ati es velikoooo srečo, da so klari tudi kocke všeč. če ne bi tak že letel z njimi vred ven. no, saj meni se kocke zdijo koristna igrača. samo kar je preveč, je pa preveč [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:25:02)

Kokica, ja ateju mora vsak večer poslat dnevnik kaj so počeli. Povej Persida [sm=smiley36.gif]

Čebelica, kaj si zdaj meni neko slabo povezavo poslala [sm=lev.gif] mi šteka neke [sm=hudicek1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:25:17)

čebela ,pa še samo smajlije sfolga[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ubogo dete [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:25:50)

Kokica, ja ateju mora vsak večer poslat dnevnik kaj so počeli. Povej Persida [sm=smiley36.gif]

Čebelica, kaj si zdaj meni neko slabo povezavo poslala [sm=lev.gif] mi šteka neke [sm=hudicek1.gif]

aja....vredi jo je naučo

MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:26:38)

ja pa če ne gre. jaz sem na porodniški, ne morem tak hitro no [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:26:59)

no, moram reči da ima ati res velikoooo srečo, da so klari tudi kocke všeč. če ne bi tak že letel z njimi vred ven. no, saj meni se kocke zdijo koristna igrača. samo kar je preveč, je pa preveč [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Saj ji morajo bit, če pa je to njena prva igrača bla, pa druga in tretja. Ko pa jih je zljubla pa je dobila še kaj druga [sm=jezicek.gif]

To je tak kot naši Liji morajo bit nogometaši všeč in ora slikice zbirat za v album, ker je naš ata čist not pado. Ko otrok je, ko Lija malo poševno sliko not zalepi [sm=smiley29.gif] bi se najraje razjoko.

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:27:36)

ja pa če ne gre. jaz sem na porodniški, ne morem tak hitro no [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Kaj se te zdaj zgovarjaš? Jaz pa te lahko folgam?[sm=smiley36.gif]

MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:27:40)

eh, nisem ti je poslala, jo mam še vedno jaz [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
[sm=hudicek1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:28:20)

no, moram reči da ima ati res velikoooo srečo, da so klari tudi kocke všeč. če ne bi tak že letel z njimi vred ven. no, saj meni se kocke zdijo koristna igrača. samo kar je preveč, je pa preveč [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Saj ji morajo bit, če pa je to njena prva igrača bla, pa druga in tretja. Ko pa jih je zljubla pa je dobila še kaj druga [sm=jezicek.gif]

To je tak kot naši Liji morajo bit nogometaši všeč in ora slikice zbirat za v album, ker je naš ata čist not pado. Ko otrok je, ko Lija malo poševno sliko not zalepi [sm=smiley29.gif] bi se najraje razjoko.

[sm=jezicek.gif]
[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:28:31)

ti si že bolj uigrana, ker si dlje časa na porodniški [sm=smiley36.gif]

MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:28:40)

ha ha. to pa maš prav [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:29:09)

Zeham že....bo treba it počasi.

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:29:26)

danes nimam časa sem ga imela dopoldan na kratko ,pa mi folga[sm=jezicek.gif]
Ma v službi so ratale take butaste babe samo ogovarjanje vsepovsod ,da sem še doma čobasta ko sem sama[sm=smiley36.gif] Ne res ni mi jih za poslušat.Glede na to ,da se par dni počutim tak zlamano še mi za govorit ni pol ,pa vidiš kak se potiho menijo kaj mi je[sm=smiley1.gif] Mamo enih par cvetk na liniji pametno ko sam hudič,pa sem raje tiho za vsak slučaj ,da mi dekl ne poč[sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:29:38)

Glej jo..ona si pa že teren pripravlja![sm=smiley36.gif]

MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:29:38)

pa ti si že bolj dolgo na porodniški. saj proti koncu si že bolj sam sebi podoben, samo na začetku si malo čuden [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:30:05)

pa ti si že bolj dolgo na porodniški. saj proti koncu si že bolj sam sebi podoben, samo na začetku si malo čuden [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

To pa kar za sebe govori.

[sm=smiley36.gif]

MalaČebelica -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (13.6.2012 22:31:05)

bo že nekaj na tem če vsi tak mislimo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 196 [197] 198   Naslednja stran >   >>