trezika -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (7.6.2012 13:38:47)
|
DanDan! Evo, še mene malo na raport.... Kdo bi si mislil, da sem ta teden cel teden fraj... to se kar enega dela non stop najde, pa še vedno nimam narejeno vse kar sem imela v planu [sm=smiley1.gif] Danes se greva z Marušo kopat, s kolegico in njeno malo.... atija pa sva v službo odposlali [sm=jezicek.gif] Prej sva se z mamo menli, danes bodo zaključili prenovo dnevne in balkona, ata pa že ful šiba z vozičkom po stanovanju [sm=smiley1.gif] je rekla mama, da jo je ful presenetil, ni si mislila, da bo imel toliko moči... namreč sam se brez problema spravi iz postelje na voziček, pa obratno... pa papirji za njegovo rehabilitacijo se že tudi urejajo... čez en mesec pa pride sestra za en teden domov... me je kar malo strah, kako se bo obneslo vse skupaj.... upam pa, da to ne bo ravno tisti teden, ko bomo mi trije na morju... Aja, danes sem dobila pismo iz šole, na kateri sem imela pripravništvo...notri pa vabilo na valeto [sm=smiley9.gif][sm=smiley1.gif] ful mi je blo lepo...sicer ne vem, če bom šla, ampak že sam namen mi jful veliko pomeni... Pa še nekaj.... saj še zdaj ne vem, ali se naj smejim ali razbijam okoli sebe od jeze.... ta naša "nora baba" (ki je oz dneva v dan bolj nora...mislim, da zakoni niti ne dovoljujejo takšne norosti[sm=jezicek.gif]) si je nabavila neki material in ona bo zdaj delala nakit... ker jaz baje s tem ful zaslužim (sploh ne vem, kam z denarjem [sm=smiley1.gif], ona pa se dodatnega zaslužka ne brani [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif])... dobro, to me sploh ne moti, naj ustvarja kolikor ji srce poželi... ampak ona je izrazila željo, da jo jaz naučim in posredujem ideje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mislim, da bom še jaz zraven nje nora ratala.... še za sebe komaj najdem čas, da kaj ustvarim, za njo pa ga definitivno ne mislim zapravljat in mi dol visi, če sem zaradi tega najbolj grozen človek na celem planetu..... pa joj, kaj mi je blo treba tega??? aja, po vsej verjetnosti ji gre v nos, ker imam nekaj svoji izdelkov razstavljenih tu pri naši frizerki (ženska se je sama ponudila, da mi pomaga pri prodaji... še so dobri ljudje na svetu [sm=smiley1.gif])... ta baba se po moje še frizirat ne bo hodla več [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Se opravičujem, ker nabijam o tem, ampak moram dat malo iz sebe...saj zdaj mi je res že smešno.... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|