RE: Marčevke 2009 - 4.del (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

PERSIDA -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (7.6.2012 12:30:09)

Jaz iz službe ,ohlajena s sladoledom.Sedaj,pa razmišljam ,če sploh it kaj delat v tej vročini al se dol počit.Namreč ob pol treh zjutraj smo brali knjigice[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]
Drugač,pa sem bla včeraj pridna s cunjami jih oprala,posušila in jih tudi zlikala.Danes še perem kar je od večera ostalo,drugače sem na nuli in celo s pospravljenimi omarami,aleluja za kaki dan bo za dihat[sm=smiley36.gif].

trezika -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (7.6.2012 13:38:47)

DanDan!
Evo, še mene malo na raport....
Kdo bi si mislil, da sem ta teden cel teden fraj... to se kar enega dela non stop najde, pa še vedno nimam narejeno vse kar sem imela v planu [sm=smiley1.gif]

Danes se greva z Marušo kopat, s kolegico in njeno malo.... atija pa sva v službo odposlali [sm=jezicek.gif]

Prej sva se z mamo menli, danes bodo zaključili prenovo dnevne in balkona, ata pa že ful šiba z vozičkom po stanovanju [sm=smiley1.gif] je rekla mama, da jo je ful presenetil, ni si mislila, da bo imel toliko moči... namreč sam se brez problema spravi iz postelje na voziček, pa obratno... pa papirji za njegovo rehabilitacijo se že tudi urejajo... čez en mesec pa pride sestra za en teden domov... me je kar malo strah, kako se bo obneslo vse skupaj.... upam pa, da to ne bo ravno tisti teden, ko bomo mi trije na morju...

Aja, danes sem dobila pismo iz šole, na kateri sem imela pripravništvo...notri pa vabilo na valeto [sm=smiley9.gif][sm=smiley1.gif] ful mi je blo lepo...sicer ne vem, če bom šla, ampak že sam namen mi jful veliko pomeni...

Pa še nekaj.... saj še zdaj ne vem, ali se naj smejim ali razbijam okoli sebe od jeze.... ta naša "nora baba" (ki je oz dneva v dan bolj nora...mislim, da zakoni niti ne dovoljujejo takšne norosti[sm=jezicek.gif]) si je nabavila neki material in ona bo zdaj delala nakit... ker jaz baje s tem ful zaslužim (sploh ne vem, kam z denarjem [sm=smiley1.gif], ona pa se dodatnega zaslužka ne brani [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif])... dobro, to me sploh ne moti, naj ustvarja kolikor ji srce poželi... ampak ona je izrazila željo, da jo jaz naučim in posredujem ideje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mislim, da bom še jaz zraven nje nora ratala.... še za sebe komaj najdem čas, da kaj ustvarim, za njo pa ga definitivno ne mislim zapravljat in mi dol visi, če sem zaradi tega najbolj grozen človek na celem planetu..... pa joj, kaj mi je blo treba tega??? aja, po vsej verjetnosti ji gre v nos, ker imam nekaj svoji izdelkov razstavljenih tu pri naši frizerki (ženska se je sama ponudila, da mi pomaga pri prodaji... še so dobri ljudje na svetu [sm=smiley1.gif])... ta baba se po moje še frizirat ne bo hodla več [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Se opravičujem, ker nabijam o tem, ampak moram dat malo iz sebe...saj zdaj mi je res že smešno.... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

trezika -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (7.6.2012 13:46:21)

MČ upam, da se čimprej rešiš mastitisa... jaz ne vem, kako to izgleda, ker sem bila bolj švohna kar se mleka tiče [sm=smiley1.gif]

TASA spravi se na bolniško!!! [sm=smiley1.gif]

PERSIDA pa je itak čisto preveč pridna... nam bo pa počasi cot zmanjkalo, ker če kaj sovražim, potem je to likalnik.... ampk ko je res sila, potem pač ne preostane drugega [sm=smiley1.gif] še dobro, da je ati dobil 3 nove službene majce[sm=smiley1.gif]

trezika -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (7.6.2012 22:15:50)

Dobra finta... jutri imajo v vrtecu skupinsko slikanje, Maruša pa ima skoraj čez polovico lica krasto:)) Danes se je šla opice in je v vrtecu po nekem drevesu hotla plezat, pa seveda dol padla oz. se po deblu speljala...

Natka23 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (8.6.2012 7:02:10)

OJ!!

vo čez par ur se doprvljamo na 14 dnevni dopust, no Miha gre sam čez vikend,mi ostanemo[sm=smiley1.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (8.6.2012 8:21:27)

Dobro jutro!

trezika -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (8.6.2012 8:51:45)

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro!

dobro jutro tudi tebi

kako si mi kaj?

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (8.6.2012 8:59:06)

Dobro jutro![sm=smiley1.gif]

Peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Naj jamram? Če bom začela, spet ne bom nič uspela napisat, torej, ne bom![sm=smiley36.gif]
V glavnem gužva na vseh frontah, v službi nadure, delam po 10-11 ur na dan, potem pa če mam srečo še malo vidim otroka, ker je že njuno spanje na vrsti in moje nočno delo - pospravljanje, kuhanje... Ma res se včasih vprašam, če je vse skupaj vredno? Ta teden sem se že večkrat zjokala ob njunih posteljicah, ker ju vidim samo speča.[sm=smiley13.gif] Z Lio se še nekak vidiva, ker hodi kasneje spat, pa včasih leti zvečer z mano v trgovino, ali pa kake plesne padejo, Lukeca pa sploh ne vidim več.[sm=smiley19.gif] Včasih me preden grem zjutraj v službo, prime za roko in me odpelje v spalnico, stopi na Liino posteljo in spusti rolo in reče: mama aja.[sm=smiley13.gif] Eh, srce se mi para.
Sem vseeno pojamrala![sm=hudicek1.gif]

Jutri ima Lia ob 10h pred Baristo v mestu nastop s plesnimi, če bo katera kaj okoli fretala, pridite pogledat, bo full otrok, pa menda je tut lepo vreme napovedano.[sm=smiley1.gif]

Brala nisem nič kaj prida za nazaj, vmes nekje sem zasledila, da je MČ omenila srečanje... nič ne morem obljubit, ampak, če mi znese - kje in kdaj?

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 7:14:40)

Dober dan![sm=smiley1.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 8:34:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

OJ!!

vo čez par ur se doprvljamo na 14 dnevni dopust, no Miha gre sam čez vikend,mi ostanemo[sm=smiley1.gif]

Fajn se imejte [sm=racka.gif][sm=rak.gif][sm=ribica.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 8:39:09)

Dobro jutro.
Dopust je tu [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] končno.

Zdaj pa spijem kavico pa se vržem v delo. Doma imamo ŠTALO, dobesedno z velikimi črkami [sm=smiley36.gif] Moram posesat pa prah obrisat pa gor umit, okna pa pridejo drugič na vrsto. Mogoče jutri, ali pa ne [sm=smiley36.gif], jutri imam G, ponvni UZ-da pokaže še drug del obraza. Ampak imam obutek da spet nič nebo [sm=zmeden.gif], ker glede na to da je [sm=duda.gif] obrnjen navzdol in da jo čutim res full doli, mislim da bomo spet samo en profil gledali [sm=smiley36.gif]
V sredo imam pa diabetologa, wooohooo not! Spet bo čakala 2 urci [sm=smiley29.gif] toto njihovo čakanje, kljub temu, da sem naročena na uro me ubija...
V četrtek mam tehničnega, baj baj € [sm=hudicek1.gif] danes pa si grem še končnik popravljat. Tak da Tulipan mogoče te pokličem, da mi preveriš ceno za desni stabilizator končnika za Twinga [sm=smiley2.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 8:45:37)

IZVIRNO SPOROČILO: trezika
TASA spravi se na bolniško!!! [sm=smiley1.gif]

[sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif][sm=hudicek.gif] mam še dopust prej [sm=hudicek.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 8:46:43)

Tulipan [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] druga kot objema ti ne morem poslat. Res ti ne zavidam, da si v taki gužvi. Ampak še malo pa bo dopust pa boste samo vi štirje spet pomembni [sm=smiley1.gif]

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 9:05:32)

Ponedeljek[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tasa, pa si ga le dočakala, ne?[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdaj pa do avgusta 2013 v Lidlu samo še šopingiraš![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 9:06:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ponedeljek[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tasa, pa si ga le dočakala, ne?[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Zdaj pa do avgusta 2013 v Lidlu samo še šopingiraš![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Jaaaaaaaaaaaaaa, KONČNO. Sem mislila da ta 11. junij nikdar nebo prišo [sm=smiley36.gif]

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 9:11:10)

Tasa super za dopust![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Čuj bi se lahko zmenili ta teden pa greva skupaj do Mč! Kaj praviš?

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 9:15:28)

Lahko ja, samo do srede iam gužvo ker mam tote preglede [sm=smiley36.gif]

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 9:17:00)

Sem zdaj brala malo septemberke, pa kaj si ti ja nor [sm=smiley29.gif] ene so prav smešne.
Ne spi na trebuhu, da ne zmučka dojenčka [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Jaz pa se na bauh vležem in sladko zaspim in naš dojenček tako dela da se tak podzavestno v spanju obrnem. Ampak drugače zaspat ne gre, bo že malo potrpel [sm=smiley36.gif] jaz tud moram ponoči ko me krči v desni nogi dajejo.

Najaa -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 11:28:51)

Dober dan.

tasa ti sam delaj, kar ti paše... zmečkala dojenčka že ne boš. [sm=jezicek.gif] Sej veš, ti si zdej drugorodka, si bolj pametna in več veš! [sm=jezicek.gif][sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]

Mene pa glava boli... V soboto smo meli piknik s Tijinim vrtcem v največjem nalivu. Sicer je bilo luštno, otrokom je dogajalo 100 na uro sam mokri smo bili pa vsi - oni itak, mi pa ko smo kej za njimi letali...

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 12:26:45)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

te pa mi javi....pa MČ naj javi kdaj jo lahko napademo...bi blo fajn, da je dež, da ni neke škoda dneva, če si noter...

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 12:54:39)

Punce, pomoč!!! Rabim Vlogo za znižanje plačila vrtca za Lio, ki bo štartala septembra 2012. Kaj to pomeni, da moram tisto enotno vlogo sprintat in izpolnit???

KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 13:09:15)

Punce, pomoč!!! Rabim Vlogo za znižanje plačila vrtca za Lio, ki bo štartala septembra 2012. Kaj to pomeni, da moram tisto enotno vlogo sprintat in izpolnit???

Ja, tisto ja...samo kaj zdaj že boš oddala? Pri nas je treba oddati 1 mesec pred nastopom vrtca.

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 13:28:23)

Ja, tisto ja...samo kaj zdaj že boš oddala? Pri nas je treba oddati 1 mesec pred nastopom vrtca.

Saj pri nas tudi naj bi oddali vlogo 1.8., ampak ker smi tam nekje na morju, bom malo prej poslala.

tasa_m -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 13:37:33)

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

te pa mi javi....pa MČ naj javi kdaj jo lahko napademo...bi blo fajn, da je dež, da ni neke škoda dneva, če si noter...

Ja, se zmenima za čet.ali petek? Mala Čebela javi se,kdaj maš čas?

Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 4.del (11.6.2012 13:38:05)

Kokica, veš kaj mene najbolj zanima... meni poteče vloga za otr. dodatek septembra, kaj potem moram to spet na novo vlagat al bo to to?

Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>