KOKICA32 -> RE: Marčevke 2009 (11.5.2012 20:47:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Tudi pri nas je približno tako kot pri Kokici. Na začetku je bilo malo težje, ker si Lia pri 20ih mesecih še vseeno ni dala toliko dopovedat kot kasneje, zdaj pa je itak že kičasto... glede tega! So pa tu nove radosti[sm=hudicek1.gif], kot so jemanje igrač en drugemu, večna borba za pozornost pri mamici in tako naprej. Ampak, to pa moram poudarit, kadarkoli pridemo kam, kjer je več otrok, Lia vedno pove, da je to njen bratec in da je še mali[sm=smiley36.gif], pa kadarkoli midva kregava Luko, se postavi za njega in ko pade ali se kakorkoli drugače udari in joče, ga vedno hiti tolažit, včasih še joče z njim.[sm=smiley36.gif] Je pestro z dvema, ni kaj! MČ, to, da si dopoldan sama z Benjaminom, je neverjeten luksuz, ki upam, da se ga zavedaš. Jaz sem se ga in ga zdaj, ko sem v službi tudi zelo pogrešam. Mi pa je bila full finta, ker sem bila z Luko doma, včasih sem imela še Lio zraven in sem enkrat, mislim, da je bil Luka star kakih 9-10 mesecev, dala njega v varstvo, ker je bila Lia bolana... ej, kaki luksuz!!! Veš ono, ko daš otroku zajtrk na mizo in mu nastaviš za oblečt in je to to![sm=smiley36.gif]. Ker dejansko sem do rojstva Luke, Lio še morala pedenat, vsaj oblačit, potem je prišel on s popolno potrebo po negi in oskrbi in kar naenkrat en taki dan vmes, ko dejansko imaš otroka, ampak ne rabiš nič???? Tega se živo spomnim.[sm=smiley36.gif] PODPIS!!!! Res je luksuz to.
|
|
|
|