Orescek -> RE: Junijke 2012 (23.5.2012 11:36:57)
|
KajaNagaja voziček je fuuul lep. Naš je ''podoben'' okrog barvne kombinacije - črno&roza. Ampak, ni možno nič dokupovat, tak kot pri tvojem. Je pa res, da bo 99,9% tale pikica kar najin edini otrok. Moj me sicer zeza, da bi lahko zdaj celo vojsko naredla, enga za drugim... ampak jaz imam eno nosečnost dovolj. Aja najin voziček je tak: http://www.4baby.lv/?dir=view&id=4320&page=1&brand=abcdesign&lang=en Hinavkica, ninocka26 in ostale, ki se borite s sladkorno. Jaz vas ful občudujem, ker meni se od kar sem noseča, meša okrog hrane in sladkarij. Tak da res vsaka vam čast, da ste tak disciplinirane in mejte v mislih, da je cilj že skoraj pred vami. Čist malo še.[sm=bravo.gif] Pika001 ne obremenjuj se z njimi. Jaz sem mela tud vse teste ok. Pa sem jih enkrat mela, pol sem dobla pa eno kremico, mislim, da se ji je reklo Aldera, so taki mali paketki. Rekla bom samo eno stvar -zmaaaagaaa!!! 2 tedna, pa smo bili kot novi. Vprašaj po tej kremi. Škodit ne more. Imam pa eno vprašanje, če je morda keri znano. Mene zdaj že 2 dni ful boli od spodaj. Bolečina je konstantna, kot, da bi nekaj pritiskalo na vzdol oziroma. Bolečina ne popusti,je pa iz ure v uro bolj močna, ali pa sem že jaz je iz ure v uro bolj sita, in zato tolko dovzetna na njo. Mam pa tud ta dva dneva izcedek. Ampak ne takega kot pri vnetjih. Je brez vonja, na hlačkah se mi naredi, kot da bi se malo polulala, v sredini pa čist malo belega. Hkmmm... Znano kateri?[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|