Orescek -> RE: Junijke 2012 (12.5.2012 12:44:20)
|
Pozdravljene so[sm=nosecka.gif], tako lep dan je, jaz pa v postelji.[sm=smiley19.gif] Prigovarjam si, da sam še malo, da je to dobro za mojo piko poko, ker še mora bit malo not. Ampak jaz ne znam ležat, sploh pa ne čez vikend.... Sej vem, da ene ste mogle v bolnici ležat, pa ene že ful dolgo počivate, sam res se moram malo potožit, pa mal pomilovat. Mam mal slab dan, od vsega tega... Počutim se povsem nekoristno... Moj je šel danes namesto mene v trgovino po nakup, v službi delam samo še 1 teden,.. na porodniško grem sredi največjih sprememb. Uhhh... danes je en težek dan... [sm=zmeden.gif] Drugače pa k malo bolj veselim temam. Včeraj me je obiskala patronažna sestra. Ful mi je všeč, bila je izredno prijazna in poleg nje sem bila resnično sproščena,.. pa še pomagala mi je z nasveti okrog stvari, glede katerih sem bila zmedena in ne povsem prepričana. Tako, da zdaj res samo še čakam. V torbo za porodnišnico sem dodala po nasvetu patronažne še eno tetra majčko, če bo slučajno slabo vreme, je rekla boljše preveč kot premalo, ima povsem prav. Vsem katerim otročki so se obrnili, čestitke.[sm=bravo.gif] Hvala,da sem se lahko mal potožila in res lep vikend vsem.
|
|
|
|