mamica_bom
|
No pa se je odprla primerna tema tudi zame... odkar sem vidno noseča (imam trebuh), moj dragi noče več sexat z mano. zdaj teče že tretji sušni mesec (marec - sušec pravjo ane) meni pa motorček laufa na polno, tako da sem kakšne dni prav nesrečna. sploh ko berem forume, kjer so itak vsi tipi čist zadovoljni ker so njihove nosečnice za akcijo, no moj ni!! tako da tiste ki se pritožujete da samo 2x na teden - bodite vesele, zame bi bil to luksuz... vem da vas že prsti srbijo naj svojemu povem, da otroku ne more škodovat in da je sex celo priporočljiv - sem že, pa ne pomaga. mislim tudi da nosečnost ni edini razlog za to da mu ni, saj bi v tem primeru lahko tudi drugače poštimala stvari, no saj poznate alternative. kot kaže, tudi v prihodnosti ne bo nič akcije, moj sicer pravi da ko bom rodila bo drugače, ampak jaz zelo dvomim v to. tako da nisem preveč optimistična. posledično se tudi ne počutim privlačno (če bi me videle v živo, bi bile presenečene ker sem prav fletna in postavna punca) in tudi zamerim mu, čeprav vem da to ni prav. saj se trudi na drugih področjih, mi govori da me ima rad in me lupčka, boža, nosi darila itd... ampak meni se zdi zveza brez sexa prav žalostna in neobetavna. in dejstvo da nekaterim fantom ni do sexa, opažam da je velik tabu, saj nihče ne govori o tem. in čisto razumem zakaj. tako da komaj čakam da se moje dete rodi, da pozabim na vse to. potem bo pa on tenko piskal, meni pa pač ne bo pasalo... ah... komentarji prosim! drugače pa sem fizično super, vse štima, dete tudi veliko brca in je super. čestitke vsem, ki imate poštimano tudi na drugih področjih! :) gospodična mylinn , me zelo zanima kakšne težava imata s partnerjem, če ti ni težko govorit o tem, prosim povej, lahko tudi na privat. bodite v cvetju drage dame :)
|