modrookica -> RE: Junijke 2012 (13.10.2011 12:21:07)
|
sonosečke lepo pozdravljene! Kako ste kaj na ta pusti jesenski dan? Jaz sem se še nekaj dni nazaj hvalila kako sploh ne vem, da sem noseča, pa mi je že od torka tako slabo, da je joj. Na srečo nisem bruhala (že od nekdaj mi je bruhanje prav mora, ker se mi potem sploh ne ustavi - tko da se tega bojim bolj kot zobarja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), ampak se zelo namučim, da kaj ostane v meni. Jesti mi ne paše nič - zadnje dni grizem le grisine, morda pojem kaj od sadja, košček kruh, potem pa je že problem, da ne govorim o tem, da mi vse takoooo zelo smrdi. ajajaj take slabosti nisem imela ne prvič in ne drugič...nekako se tolažim le s tem, da morda pa je to le znak, da bo z mojo pikico tokrat vse v redu in da se razvija. Prosim povejte mi nekaj, jaz sem na srečo ta teden doma, ampak me pa skrbi kako tole slabost obvladati v službi. Kako to počnete tiste, ki imate podobne težave? Res si ne želim bruhanja v službi, sploh ker imam kar stresno službo, veliko opravka z ljudmi, sestanke...in poleg tega nekako ne želim še nikomur povedat, da sem nosesča. hehe bojim se, da me bo slabost izdala :) aja pisale ste o spolu, ker imam že fantka, si precej želim punčko, da bi imeli parček....ampak, najpomembnejše pa je, da je detece zdravo in tudi če bo še en fantek, da bom imela noro rada. še to sem hotela napisati, vsaka čast vsem, ki tako pridno kuhate. mmm ješprenj...tudi jaz sem ga imela rada...zdaj pa mi vse tako ne diši...še dobro, da mami kej skuha, da tamali je, jst pa če mi kej uspe spravit vase, ali pa zvesto ostanem pri palčkah :) tolažim se, da bo čez dva meseca minilo :) Prijetno popoldne vam želim
|
|
|
|