|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
7.11.2011 13:00:23   
KajaNagaja
O joj, vse mlečne izdelke pa še sadje...js ne bi mogla, ker praktično živim od tega user posted image ...k sreči nimam takih problemov. Mam pa še vedno ZELO razbolene prsi, v spodnjem delu trebuha me špika, utrujenost je sicer malo popustila, ampak vseeno me zvečer zmanjka ob 9h. Js sm že 10t pa 4 dni pa se mi tud zdi, da mi ven leze trebuh mal...tko čist mal. Upam da bo teža ostala ista vsaj do naslednjega pregleda :)

A kera ve kako na Ringaraji spremenim podatke v profilu? user posted image

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.11.2011 14:55:48   
Morgan
Hej punce,

jaz se tako zelo slabo počutim že par tednov, da sploh opisat ne morem. Slabost čez cel dan in včasih še ponoči, pojest ne morem skoraj ničesar, ker je po vsaki hrani še slabše.
Bruhanje neštetokrat, nič energije nimam, samo spala bi. Upam, da tole čimprej mine, ker je zoprno za znoret. Saj je kak dober dan vmes, ko mi ni slabo, ampak ti so res redki.
V sredo pa imam prvi pregled, ga že zelo težko čakam. :))

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.11.2011 19:00:34   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Kale - bomo zmogle???? Bomo ja!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Itak user posted image .

Pregled je za menoj, vse v najlepšem redu, user posted image  bije, user posted image  raste-od petka je zrasel za ca. 1,7 mm, tako da meri zdaj nekje 11,7 mm, kar odgovarja nekje starosti slabih 8t. Hematomi več niso opazni, mi je pa G. dala jasno vedet, da je vsaka user posted image  do 12 t. ˝rizična˝, saj se do takrat lahko zgodi marsikaj- v smislu danes je vse ok, jutri pa je lahko že vsega konec. Itak pa da vse upamo na najbolje, kar je tudi prav tako user posted image .

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 453
7.11.2011 19:03:25   
kale
morgan- user posted image  naj ti slabosti čimprej minejo, da boš lahko uživala v user posted image ! Še malo pa imaš tudi ti pregled user posted image .

(odgovor članu Morgan)
Neposredna povezava do sporočila: 454
7.11.2011 19:21:25   
googica
glede drugega otroka.. po eni strani me skrbi kako bo z dvema, ampak ko bo mlajši že star kako leto si predstavljam, da bo mnogo več prostega časa, da se bota e lahko zašpilala. zdej je namreč tolk povezan tamal z igro in ker sm večinoma js z njim, mam zelo malo prostega časa čez dan. no, HB vsaj spi 2 urci popoldne :)). bolj me skrbijo neprespane noči. pri Jušu jih namreč ni bilo, razen prvi mesec. potem smo spali cele noči. nisem navajena vstajanja ponoči in sem izredno tečna če me kdo zbudi.. to je meni največja skrb :)). spal je pa celo noč verjetno zato, ker smo bli na Aptamilu, torej nisem dojila in je močnejše, bolj nasitno mleko. js pravim, da je vsaka stvar za neki dobra. in depresija ki me je mučla po porodu zaradi bolečega dojenja in jokajočega otroka je minila takoj, ko smo vidli, da je umetno mleko enako dobro, da se imamo enako super fajn in se imamo radi kljub temu. :)

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 455
7.11.2011 20:03:00   
KajaNagaja
kale...super raste mali :)

a katera ve kaj bi tole blo? Od včeraj popoldne me zelooo boli pri trtici na levi strani, tak občutek je, kot da me nekaj ščipa notri. Ko sedim ali ležim je ok, ko pa vstanem, hodim, ali se sklonim, počepnem me zeloo boli. Najhuje pa je, da ne neha boleti dokler se ne usedem user posted image . Jutri bom poklicala zdravnico, ker je res zoprno, tud sklonit se ne morem normalno...

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
7.11.2011 20:28:44   
škratka 007
Pozdravljene user posted image

Se mi prav smilite tiste, ki vam je slabo, bruhate in nimate apetita, čeprav za slednje sem vam mogoče celo malo favš. Jaz namreč bašem vase vse kar mi pride pod roke, mi prav ni slabo od nobene hrane. Posledično pa lepo narazen lezem user posted image , tako da bo treba hitro kupit kakšne bolj udobne hlače.

Služba - jaz bi povedala šele po NS, čeprav mislim, da so me že pogruntali. Prejšnji teden me je direktor vprašal, če mu moram kaj povedat, naslednji dan pa je prišel z idejo da bo fantek user posted image , pa sem ga samo bjondasto pogledala. Danes pa sta še druga dva sodelavca omenjala nosečnost. Ja, je zoprno, če si strasten kadilec user posted image , poli pa na lepem nehaš kadit.

KajaNagaja - škoda za službo. Lahko pa gledaš na to z drugega zornega kota, ti ne bo potrebno lagat, pa še za diplomo bo več časa . Profil pa lahko urediš, če klikneš na puščico zraven MOJA RINGARAJA (pod odjavo). Glede bolečin v predelu trtive pa ti ne bi vedela svetovatuser posted image

Kale - pridna beba

Vsem, ki vam je slabo naj čim prej mine, vse ostale pa pazite na svoje pikice.

LP iz KP

Neposredna povezava do sporočila: 457
8.11.2011 8:54:59   
nimanorwen
ojla punce.

men na žalost podnev ni prou nč slabo, samo isto k škratka oo7 bi jedlaaaaaaaaaaa ... pa ne uno, da bi bla požrešna, ampak sm skus lačnauser posted image  o kilah sploh ne bi, tk da sm se odločila, da morm z današnjim dnem nehat s tem, k drgać ne bo dobr, mam že itak preveč kil. mi je pa zadne dni ful slabo ponočuser posted image  in sicer tuk, da se iz trdnega spanca zbudim in po eno, tut dve uri ne morm nazaj zaspat, ker ne najdem lege in me vse žul. na trebuhu pa itak ne spim več.
ko bosta 2, me nč ne skrbi. vse skrbi dam v to, da bo z user posted image  vse ok, še 2 dni do pregleda in sm živčna. bo letos tk fajn nanesl, da bo moj 2 tedna na očetovskem, en tedn v službi in še 2 tedna frej, ker majo tkt kolektivca tk da super se izide, dobr smo planiraluser posted image user posted image  
kajanagaja - ne bit preveč žalostna zarad službe, ti že ni bla namenjena. bo za druge stvari več časa. še preveč se boš nadelala v življenjuuser posted image  za bolečine pa tut jest ne vem, a je možn, da si si kej nategnila?

uživejte pa srečno vsem, ki mamo preglede v teh dneh ... jest vem, da bom čist trda na tistmu stoluuser posted image  lep dan

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.11.2011 9:05:24   
vim
Slabosti: v prvi nosečnosti jih nisem imela, zdaj pa komaj živim in hodim v službo

Googica mi pa do 13 mesca nismo prespali noči, in je grozno to res. Tega je tudi mene ful strah, sploh ker sem doživela. Pa smo bili tut na flaši ampak pač ko je bil čas za spanje on ne, je pa res da je imel krče. Po 13 mescu kot bi odrezal spanje.

Jaz pa še 3 tedne do 1. pregleda ajoj, bom že v 11 tednu takrat.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Neposredna povezava do sporočila: 459
8.11.2011 11:21:03   
KajaNagaja
škratka 007 hvala za info :)

Da bi si kaj nategnila skoraj dvomim, razen če sem od fanta nečakinjo kej čudno dvignila...bom vprašala zdravnico, itak moram tja.

Kako pa kaj pregledi? A katera že ve da ma dvojčke? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 460
8.11.2011 11:27:37   
vim
Kajanagaja si pa faca, dvojčki te zanimajo, hmmmm se mi zdi pa da res junijke dvojčkov ne bomo imeleuser posted image user posted image .Moja sestra pa pričakuje dvojčka ampak to je drugače ona je po IVF.
Ampak počakajmo še, da vse oddelamo prve preglede.

Neposredna povezava do sporočila: 461
8.11.2011 11:44:18   
nimanorwen
hehe dvojčki ... nikul si jih nism želela, ampak odkar mi je klele ena napisala, da mogoče mam user posted image user posted image , ker sm se hitr zredila (čeprou dejansko nima veze, je blo v prvi nosečnosti isto), zdej kr razmišlam, kk bi blu fajn met 2user posted image  pa močno dvomim, ker v familiji noben nima dvojčkov. mam pa prjatlco, k jih majo v obeh žlahti in se strašn boji, da bi jih melauser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 462
8.11.2011 11:45:01   
malina86
Nimanorwen jaz imam tudi pregled čez dva dni. Že nestrpno čakam. In verjamem, da tokrat bomo vidli user posted image ki bo veselo in živahno bil zame user posted image Sploh ne razmišljam, da bi spet lahko šlo kaj narobe, čeprav sem imela prvič ss ravno na današnji dan. Sem zelo obtimistična, čeprav vem, da še kak mesec ne bom vedela za 100%.

He he, koliko je hecno tole počutje nas nosečnic user posted image Enim je slabo in nimajo apetita, drugim ni slabo in so skoz lačne. Ene se redijo, druge hujšamo. Eni paša sadje in mlečni izdelki, spet drugi pa ne. Prav zanimivo je tole. In tudi pri sebi opažam razliko. Prvič mi ni bilo slabo, sem pa veliko jedla in se do 7 tedna zredila 2 kili, sedaj pa mi je slabo in mi hrana ne diši, pa še shujšala sem za kilogram. Res so velike razlike med nami.

Lep dan vam želim :)

Neposredna povezava do sporočila: 463
8.11.2011 11:53:04   
KajaNagaja
Ja čudne smo nosečnice...js se skorej zjokam ko gledam tisto oddajo House makeover al kaj je ze... hehe...
Ja dvojčke bi pa js mela in jih tud mamo v družini (tetici sta dvojčici). Zaenkrat je sicer rekla, da je človeček edn, ampak mogoče pa vseen user posted image ...

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 464
8.11.2011 13:52:25   
vrtnica00
helooooo
sm zeloo vesela user posted image
prišla iz pregleda, user posted image pridno raste je že 2,8cm user posted image

rekla G, da je vse kot mora bit kot iz skripte, sm rekla ja kot po predpisih, starost, velikost... hehehhe
glede na to, da je moj oče dvojček in po fantovi strani so dvojčki, sm samo čakala, da mi reče da mam jaz tudi, pa ni blo nič videt... čeprav sm potihem upala, hehehe

naslednji pregled mam 22.12., ko bom 16 tednov user posted image
se pa moram še zdj en dan naročit za nuhalno, pri nas stane 70 eur, kr poštena cifrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 465
8.11.2011 14:10:13   
škratka 007
Hojla user posted image

vrtnica00 user posted image za super pregled. Tudi jaz imam naslednji pregled v 16 tednu, me je pa naročila za UZ v 13 tednu (dva dni po NS) user posted image , mi ni jasno zakaj, ma sem pa vesela, bom večkrat videla našo user posted image . Pri nas je NS tudi 70 eur, hormonske preiskave pa še dodatnih 30 eur. Verjetno so cene vsepovsod enake.

KajaNagaja tudi mi imamo samo enega user posted image , si pa res ne predstavljam kako bi bilo, če bi bila dva. Me je že zdaj strah, da ne bom kos vsemu kar me čaka user posted image .

LP iz KP

Neposredna povezava do sporočila: 466
8.11.2011 15:50:43   
Malinova
Dober dan, pupe!

Čestitke vsem, ki ste zagledale user posted image ! Pri nas vztrajno čakamo naslednji teden kontrolni UZ, da vidimo, kdaj smo pravzaprav naredili našega škrata oz. škratovko. Se mi zdi, da bo kar škratovka glede na to, da je mogla zgleda tista semenčica čakat še cca 5 dni, da se je začelo zares (ženski spermiji so počasnejši in dalj živijo, moški pa hitri in prej poniknejo). Bomo vodeli, koliko bo tale moja pamet držala! Sicer je pa življenje malce bolj skrivnostno in manj po formulah, tako da zna kaj presenetit. Včasih na to kar malo pozabim.

Sem zadnjič v zvezi s svojo paniko pisala Pušenjaku in me je pomiril, da so teoretično glede na vse dane podatke možnosti, da sem bila prejšni teden okoli 7. tedna. Aja, pa glede dojenja in nosečnosti je dal tudi zeleno luč za razliko od mojega G (ki je sicer super!), ki je bil glede tega prav malce ironočen. Med drugim je rekel, da itak malček nima nič od tega, pa da se itak le carta. Kakor koli, vsak ima svoje mnenje, pa dejstvo je, da se tudi odrasli na svoje načine cartamo (druženje, hrana, pijača, kariera, kultura itd.), tako da ne vidim razloga, zakaj bi morali naši malčki nemudoma začeti živeti v svetu, kjer je vse resno in strogo. user posted image user posted image

No, da ne dobi od mleka nič, pa tudi ne drži. Saj ne bom razpravljala na dolgo in počez, a ravno čez vikend je zbolel in bruhal na veliko, smo že posumili na kak rota, a je šlo zgleda za zastrupitev s hrano. Seveda ni hotel nič jesti, še manj piti, kar pa je pri bruhanju in možni dehidraciji pomembno. Le joška je prišla v obzir in še danes, ko zgleda še ni čisto pri zdravju, skoraj nič ne je, le k joški se tišči. Bo že v redu tako. user posted image

Sama sem na žalost v nenosečnosti in nosečnosti tak user posted image , ki mu skoz paše jesti za dva, tako da se moja velika apetitna volja do življenja nadaljuje. Bo treba res konje oz. prašiče ustavit, ampak za enkrat o tem razmišljam le teoretično. V prejšnji user posted image sem se zredila skoraj 30 kil, tako da bo super, če bo tokrat kakšna manj.

Tudi jaz sem upala na user posted image user posted image , ker je rekel user posted image , da s tem user posted image zaključimo plodno sezono, sama pa si srčno želim tri otročiče. No, ja, bo zgleda treba čez čas uporabiti ženske čare in upati, da bodo zraven še zvezde ugodne. Sedaj se mi nič ne mudi, vse karte polagam na tega v trebuščku, da se lepo razvija in raste. Pa seveda na tista dva zunaj pa itak!

Božajte svoje zaklade in se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 467
8.11.2011 16:04:15   
KajaNagaja
Pr nas je pa nuhalna 60€...hitro v Kranj pršparat 10€ user posted image user posted image ...je pa res veliko ja. Ko mi je ginekologinja rekla, da je samoplačniško, sem misnla tam nekje max. 30€ in me je pol kar mal na rit vrglo. Js se že veselim in odštevam teh 14 dni do nuhalne user posted image

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 468
8.11.2011 20:44:09   
tejci1981
Večer večer!

A ve pa kar o dvojčkih?????
No jaz sem si v prvo tudi želela 2 fanta, pa zaključimo akcijo,....je bil samo eden, zadnjič pa mi moj pravi, kaj če sta nama zdaj 2 ratala (sestrični od njegove mame sta dvojčici)....sem ga sam pogledala....ne se hecat.....no saj če bi blo, bi pač blo, nič ne moreš.....user posted image
user posted image za preglede in dobre rezultate.....jaz še čakam.....še 14 dni.....user posted image

Kajanagaja - mogoče te pa v križu boli, ko se maternica širi (tak sem jaz imela prve 3 tedne nosečnosti pri prvem), pa mi je G tak obrazložla....

Malinova - o tej teoriji je men zadnič sestrična razlagala (še nič ne ve da pričakujemo), sam vrag ko naju je vse skupaj presenetlo, tak da ne vem al je blo hitro al počasi.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
9.11.2011 7:34:52   
Patišonka
Dobro jutro souser posted image !

Včeraj sem imela prvi pregled, videla user posted image , plodek je velik, lep, pameten, čist po mamici user posted image Skratka, vse je b.p., velikost ustreza datumu ZM, PDP mi je pa dala na 16.6. Ampak to se itak lahko spremeni... Na NS ne bom šla, moram pa se danes naročiti na BHR. Naslednji pregled imam pa 2. 12.

Upam, da me kmalu mine ta nosečniška utrujenost, ko bi lahko spala po 12 ur, pa ob 9ih zvečer sem že v postelji, ker grem zaradi tega samo narazen. Mislim, da sem dobila že eni 2 kili od takrat, ko sem delala test user posted image Vse ostalo, napihnjenost, občasne slabosti, lulanje ponoči... pa ni več tako moteče, oziroma sem se že navadla na to...

Lep dan!

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 470
9.11.2011 7:57:13   
kale
Jutro user posted image .

Joj sem vesela, ko berem same lepe novice!

dvojčki- v 1. user posted image  sem si jih želela, zdaj pa ravnno ne najbolj. Raje bi čez čas še enkrat zanosila. Imajo jih pa ožji družinski člani, tako da bi jih komot lahko imela tud jaz, pa tud tak čuden feeling sem imela, kot da sem v ciklu imela 2 ovulaciji, ampak UZ je 2x pokazal samo 1 in upam, da tako ostane user posted image .

Jaz pa imam občutek, kot da bo tokrat fantek, ker mislim da sva z user posted image  ravno zadela vrhunec ovulacije, pa tud že od samega začetka nam povzroča skrbi user posted image . Tud mene zanima, če se bo na NS že videl spol (v 1. user posted image  je g. pravilno ugotovila). Moram se danes naročit.

(odgovor članu Patišonka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
9.11.2011 9:35:22   
vim
Malinova hehhe pri nas je pa obratno mož bi imel tri jaz pravim dva. torej še tegala škrtaka počakamo potem pa mislim, da jaz definitivno zaključujem kariero na tem področju. user posted image user posted image
Patisonka super za pregled, zakaj pa na nuhalno ne boš šla.

Jaz sem šla v 1user posted image še na 3D/4D UZ čisto tko iz firbca v 28 tednu, to je lep čudež narave ki se ga splača videt.
Dasnes nam tehnologija tok omogoča, da je škoda da ne izkoristimo.

Jaz pa še 19 dni do 1 pregleda, moram iti pa k svoji osebni zdravnici merit sladkor, namreč vsi znaki sladkorne so že tu.user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 472
9.11.2011 10:25:12   
vrtnica00
jaz sem pa razmišljala, če bi ali ne bi vprašala na nuhalni za spol, pa sm se odločla, da ne. kr ko sm malo okrog spraševala, so se kr v parih primerih zmotli, ko je še tako zgodaj. rajši ga nevem kot pa da mi rečejo, da je eno, rodim pa drugo. bi rajši, da mi pol na morfologiji pove, ko bo že večji user posted image če se bo kaj bolj vidlo, se mi zdi, da je takrat bolj ziher... nevem...

me zanima, če ima katera od vas kdaj kakšne bolj obilne izcedke? jaz namreč tu pa tam kdaj opazim, da imam ful močen pa rahlo rumen izcedek, drugač je pa skoz bolj normalen in prozoren oz bel (nevem kk bi se izrazilauser posted image )

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.11.2011 11:38:14   
Patišonka
vim - na NS ne bom šla ravno zato, ker grem na BHR, to pa je itak bolj natančna in izčrpna preiskava.

Imam pa eno vprašanje za vse, ki niste prvič... Kdaj se vam je v prvi nosečnosti realno gledano začel videti trebuh? Mislim, če odmislite tisto začetno napihnjenost in to, ker jaz imam tudi že malo trebuha, ampak vem, da je to napihnjenost in tista 2 kilograma, ki sem jih že uspela pridelat. Ampak zaenkrat izgleda, kot da sem se samo zredila, ker pa bi rada čim dlje skrivala nosečnost (do 16t?) me zanima, če mi bo uspelo. Hvala bogu, da bom kmalu iz omare začela vlačit debele puloverje...

Aja, pa ker sem zjutraj pozabila (je bilo prezgodaj), seveda user posted image za vse user posted image , ki ste jih videle in uspešne prve preglede. Je bilo res čisto preveč moreče brati slabe novice, tako da zdaj samo še s pozitivnimi naprej, ok?

Neposredna povezava do sporočila: 474
9.11.2011 12:26:04   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Patišonka

vim - na NS ne bom šla ravno zato, ker grem na BHR, to pa je itak bolj natančna in izčrpna preiskava.

Imam pa eno vprašanje za vse, ki niste prvič... Kdaj se vam je v prvi nosečnosti realno gledano začel videti trebuh? Mislim, če odmislite tisto začetno napihnjenost in to, ker jaz imam tudi že malo trebuha, ampak vem, da je to napihnjenost in tista 2 kilograma, ki sem jih že uspela pridelat. Ampak zaenkrat izgleda, kot da sem se samo zredila, ker pa bi rada čim dlje skrivala nosečnost (do 16t?) me zanima, če mi bo uspelo. Hvala bogu, da bom kmalu iz omare začela vlačit debele puloverje...

Aja, pa ker sem zjutraj pozabila (je bilo prezgodaj), seveda user posted image za vse user posted image , ki ste jih videle in uspešne prve preglede. Je bilo res čisto preveč moreče brati slabe novice, tako da zdaj samo še s pozitivnimi naprej, ok?

A veš, da nisem čist sigurna kdaj, pa od 1. user posted image  še ni tako dolgo user posted image . Verjetno zato, ker sem bila napihnjena od samega začetka. Vem, da sem user posted image hlače začela nositi že v 3. mesecu, izdali so me pa prej pridobljeni kilogrami, kot trebušček, ki mislim, da je bil za ostale opazen nekaj časa po NS.
Zdajle je moj buši že čist malo izbočen, če dobro pogledam in ga seveda ornk not potegnem user posted image .

Kako pa izgleda BHR?

Malo prej sem se naročila na NS in jo imam 5.12., ko bom user posted image  točno 12 t.

(odgovor članu Patišonka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......