Malinova
|
Dober dan, pupe! Čestitke vsem, ki ste zagledale ! Pri nas vztrajno čakamo naslednji teden kontrolni UZ, da vidimo, kdaj smo pravzaprav naredili našega škrata oz. škratovko. Se mi zdi, da bo kar škratovka glede na to, da je mogla zgleda tista semenčica čakat še cca 5 dni, da se je začelo zares (ženski spermiji so počasnejši in dalj živijo, moški pa hitri in prej poniknejo). Bomo vodeli, koliko bo tale moja pamet držala! Sicer je pa življenje malce bolj skrivnostno in manj po formulah, tako da zna kaj presenetit. Včasih na to kar malo pozabim. Sem zadnjič v zvezi s svojo paniko pisala Pušenjaku in me je pomiril, da so teoretično glede na vse dane podatke možnosti, da sem bila prejšni teden okoli 7. tedna. Aja, pa glede dojenja in nosečnosti je dal tudi zeleno luč za razliko od mojega G (ki je sicer super!), ki je bil glede tega prav malce ironočen. Med drugim je rekel, da itak malček nima nič od tega, pa da se itak le carta. Kakor koli, vsak ima svoje mnenje, pa dejstvo je, da se tudi odrasli na svoje načine cartamo (druženje, hrana, pijača, kariera, kultura itd.), tako da ne vidim razloga, zakaj bi morali naši malčki nemudoma začeti živeti v svetu, kjer je vse resno in strogo. No, da ne dobi od mleka nič, pa tudi ne drži. Saj ne bom razpravljala na dolgo in počez, a ravno čez vikend je zbolel in bruhal na veliko, smo že posumili na kak rota, a je šlo zgleda za zastrupitev s hrano. Seveda ni hotel nič jesti, še manj piti, kar pa je pri bruhanju in možni dehidraciji pomembno. Le joška je prišla v obzir in še danes, ko zgleda še ni čisto pri zdravju, skoraj nič ne je, le k joški se tišči. Bo že v redu tako. Sama sem na žalost v nenosečnosti in nosečnosti tak , ki mu skoz paše jesti za dva, tako da se moja velika apetitna volja do življenja nadaljuje. Bo treba res konje oz. prašiče ustavit, ampak za enkrat o tem razmišljam le teoretično. V prejšnji sem se zredila skoraj 30 kil, tako da bo super, če bo tokrat kakšna manj. Tudi jaz sem upala na , ker je rekel , da s tem zaključimo plodno sezono, sama pa si srčno želim tri otročiče. No, ja, bo zgleda treba čez čas uporabiti ženske čare in upati, da bodo zraven še zvezde ugodne. Sedaj se mi nič ne mudi, vse karte polagam na tega v trebuščku, da se lepo razvija in raste. Pa seveda na tista dva zunaj pa itak! Božajte svoje zaklade in se beremo!
|