|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
27.10.2011 12:26:10   
nimanorwen
kaj? jest sploh ne morm vrjet no user posted image kako je to nepravično user posted image  modrookica, živica, bodita močni in naj vama ne vzame poguma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
27.10.2011 12:45:09   
Pkica
Tudi jas mislim na vaju modookica in živica!! Joj me je res stislno pri srčkuuser posted image Drzita se in držim pesti za vaju, da tudi vidve čim prej zagledatauser posted image

Zdej pa že mene pošteno strah....

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
27.10.2011 12:56:54   
KajaNagaja
modrookica in živica, ne morem verjet user posted image user posted image ...kar na jok mi gre...zdj me je pa še bolj strahuser posted image ...upam da vama naslednjič uspe in da bosta v rokah držali user posted image ...sploh ne vem kaj naj rečem...grozno! user posted image

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 353
27.10.2011 13:00:33   
kale
živica- jaz še zmeraj upam, da nas boš po obisku gin. razveselila z dobro novico, da je vse okuser posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 354
27.10.2011 13:43:14   
živica
Žal, danes ni dan za dobre novice... Prišla od G, ki je potrdil, da je to začetek ss. user posted image Zdaj samo upam, da bo šlo vse samo naprej, brez komplikacij in abrazije, pa da se lahko čim prej začnem soočat s tem.. Hvala vsem za lepe misli in podporo. Sej bo tudi nama enkrat ratalo, samo tale pikica nama še ni bila namenjena... Ve pa kar pogumno naprej, junij bo vsak čas tu! user posted image
Lupčke vsem ***

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 355
27.10.2011 13:51:46   
malina86

Modrookica in živica, zelo mi je žal, da morata to doživljati! user posted image user posted image user posted image Želim vama, da prebolita in začneta znova. Enkrat bo vsaki namenjeno, da postane mama!

Punce, splav je res zelo pogost pojav in je tudi vedno bil, le da učasih niso prodajal testov in ženske niso vedele, da so noseče in ko se je zgodil splav so mislile, da je pač menstruacija malo zamudila. Žal je tako. user posted image user posted image user posted image Treba se je sprijaznit, da v zgodnji nosečnost (najbolj od 5. do 8. tedna) obstaja velika verjetnost za splav in da na to žal ne moremo vplivati. To se lahko zgodi čisto vsaki in ni dedno ali kaj takega. Mene je ginekologinja s temi besedi potolažila in je rekla, da v dveh letih bom gotovo mama. Za te stvari je pač poteben čas in se ne da nič prehiteti ali spremeniti.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 356
27.10.2011 18:14:56   
malina86
Danes se pa pozna, da je bilo lepo vreme popoldne, ker ni nobene punce na forumu. In kako je tudi prav.user posted image
Imam pa eno vprašanje za vas. Ali ima še katera tak čuden "kovinski" okus v ustih? Jaz imam zadnje dva dni prav izrazitega, da me že moti, pa tudi malo slabi me po njemu. Pa tudi fant ga je zavohal user posted image Upam, da to kmalu mine, da ne bo treba umivat zob pred lupčkanjem user posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.10.2011 19:44:52   
vrtnica00
lepo vreme? pri nas pada že cel dan dež, prav depresivno je že user posted image
drugač me pa tk cel dan trga po rokah in nogah, zgleda da zarad vremena...

ja jaz mela tak kovinski okus, ko hrana sploh ni mela okusa in je bil ful izrazit dan al dva, drugač pa čist malo... samo to naj bi bil eden izmed znakov user posted image

sem pa prav zamorjena te dni, ko več sploh nevem kaj naj jem, skoz sm fuuul lačna, pa edino kar lahko, da me ne boli po hrani je kruh s čim namazan pa kar mamo za kosilo, pa še to mi vse ne paše. človek več nima idej kaj bi jel, pa tudi kruh cel dan jestuser posted image
če pa ne jem, ko sm lačna, me pa tk faaajn začne trebuh bolet, da spet ni normalno, jaoo
ampak po drugi strani si rečem, vse za user posted image bomo že potrpeli...

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 358
27.10.2011 20:03:25   
malina86
Jaz pa sploh nisem nič lačna. Dopoldne skoraj nič ne pojem, potem jem kosilo in večerjo. Vmes pa nič. Mi ne gre. Ta kovinski okis me prav odvrača od hrane. Dobro, da mi vsaj slabo ni. Trkam na les! 

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.10.2011 21:50:34   
Afrodita1
pozdravljeneuser posted image !

tudi mi smo zagledaliuser posted image user posted image . to je 3user posted image in doma imava 2user posted image .
po mojih izracunih je PDP 28.6. pregled imam 15.11.
lep pozdrav

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 360
28.10.2011 7:43:46   
Pkica
Jutro

Evo tudi jaz ne prenača dobrih novic.
Včeraj sm bla na urgenci, ker sm dobila krvavitev. Z ultrazvokom mi nosečnost niso mogli potrdit, zato so mi vzeli kri in ugotovili in potrdili nosečnost in da bo šlo vse skupaj naprej ali pa imam izvenmaternično nosečnost se niso mogl zjasnt. V soboto zjutraj grem ponovno na urgenco na pregled, da vidimo kak je situacijauser posted image

Nimam preveč dobrga občutka, tako, da se pripravljamo na najhujše user posted image

Pozdravček

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 361
28.10.2011 8:07:23   
polho3006
Punce pozdravljene!

A me sprejmete v svojo družbo? Sicer mi RR izračuna PDP v začetku julija, bi pa bila raje med vami, ker, če bo vse tako kot mora biti, bom junijka, ker bom imela CR, tega pa naredijo pred PDP.

Doma imamo že enega malega princa starega 22 mesecev, tako da je to moja druga nosečnost, stara sem pa 36 let.

Znakov ki sem jih imela v prvi nosečnosti ni. Dojke me nič ne bolijo, nič se niso povečale. Me pa kar precej boli križ, pa ni važno če sedim, ležim, hodim...Pa slabo me je kar precej, tako da sploh nimam apaetita, pa spati ne morem.

Se beremo!

(odgovor članu Pkica)
Neposredna povezava do sporočila: 362
28.10.2011 8:43:26   
kale
Pkica- držim pesti, da je samo plodek manjši in se še zato ne vidi...

afrodita1  in polho3006 dobrodošli! Polho sem že čakala, kdaj se nam boš pridružila. Kako pa veš, da bo zagotovo CR?

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 363
28.10.2011 9:15:36   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Kako pa veš, da bo zagotovo CR?

Prvič sem ga imela zaradi nenapredovanja poroda in se je kasneje izkazalo, da če bi bilo drugače, bi bil lahko zaključek tragičen. Na UZ trebuha mi je bila čisto slučajno pdkrita anevrizma vranične arterije, ki bi lahko ob potiskanju počila. Ko sem bila na rednem gin. pregledu mi je gin. rekel da če se bom odločila za enega otročka da bo kar CR, čeprav je zadeva z anevrizmo sanirana, ampak da se s takšnimi stvarmi ni za igrati.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 364
28.10.2011 9:18:32   
škratka 007
Pikica tudi jaz držim pesti, da bo vse OK in bo v soboto vse super na pregledu. Odženi negativne misli daleč stran in razmišljaj pozitivno.
Dobrodošle nove user posted image

Lep delovni petek vsem skupaj.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 365
28.10.2011 10:10:26   
vrtnica00
Pkica, mogoče res niso vidli nič z UZ, ker morda si pa mela kasneje ovulacijo kot predvideno...
sej, če ti bojo jutri vzeli še enkrat kri, se bo vidlo, če je kaj narobe. tako je tudi meni ginekologinja pogledla, če je slučajno izvenmaternično. ker če je vse vredu naj bi se na dva dni količina hormonov v krvi 2x povečala. ko se samo spomnim s kakšnim strahom sem kuverto z izvidi odpirala.
Upam na najboljše!!! je bilo te dni že preveč žalostnih novic. drži se user posted image

(odgovor članu škratka 007)
Neposredna povezava do sporočila: 366
28.10.2011 10:11:00   
KajaNagaja
Pkica močno stiskam pesti, da obdržiš svojega otročička...res mi je grozno, ko takole sporočate take novice in si ne predstavljam kako mora biti šele vam in vašim partnerjem težko user posted image ...razmišljaj pozitivno, me bomo pa jutri stiskale pesti, da je bil le plodek še premajhen za UZ...user posted image ...

Zdaj pa samo počivaj...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 367
28.10.2011 10:36:52   
malina86
Ahhh, Pikica, ne še ti no! Tvoja zgodba je prav ista kot moja prvič. Na UZ se ni nič videlo, a pri meni je žal hormon že padal. Močno upam, da pri tebi ne bo! Drži se punca!user posted image

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 368
28.10.2011 11:07:42   
mina88
Pozdravljene souser posted image
dobrodošle nove user posted image
živica, modrookica žal mi je za vaju user posted image , držim pesti da vama v drugo ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pkica držim pesti da se bo v soboto več videlo in se vse srečno konča user posted image user posted image user posted image

škratka 007 js sem tudi iz kopra user posted image , kolko si pa stara?
js sem pa včeraj imela pregled, moj PDP se iz 6.6.2012 prestavi na 3.6.2012. naslednji pregled je šele 2.12 uffffaaaa user posted image kdo bo zdržal do takrat

Lep sončen dan

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 369
28.10.2011 11:36:31   
polho3006
No jaz imam prvi pregled šele 09.12. Takrat bom že v 11. tednu, tako da...KJE JE ŠE DECEMBER!? Je pa zanimivo ker je za naju z možem december magični mesec. Decembra 2009 sva prvič postala starša in ravno na datum prvega pregleda sva se spoznala, tako da...DECEMBER NAJLEPŠI MESEC!!!

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 370
28.10.2011 14:02:44   
Rina2
O, Pkica, kako zelo ti držim pesti in upam, da boste jutri le zagledali srčka. Drži se in ne se predat user posted image

Joj, ne morem več prebirat teh slabih novičk....user posted image

Pa ena user posted image za vse! 

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
28.10.2011 14:12:51   
škratka 007
mina88 imam 33 let.
Kako je bilo na pregledu, si videla user posted image ?
Tudi do mojega naslednjega pregleda je cela večnost (4.1.2012) user posted image , še dobro, da me je naročila na en vmesni UZ.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 372
28.10.2011 17:05:00   
mina88
škratka 007 ja, videla in slišala sem ga user posted image
h komu pa greš na nuhalno? meni je moja G priporočla dr.Lovšina kateri dela v bolnici Izoli, pa se še odločam ali k njemu ali pa v Postojno ali Ljubljano.

Neposredna povezava do sporočila: 373
28.10.2011 17:57:25   
Babybee81
hojlaaa

Jaz pa sporočam, da sem se naročila na samoplačniški pregled in ga imam 2.11 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina88)
Neposredna povezava do sporočila: 374
28.10.2011 18:32:15   
tintinek
Pozdravljene nosečke user posted image !

Že nekaj časa vas spremljam (vaše vesele in žalostne trenutkeuser posted image ), danes pa se tudi prvič javljam. Rok imam 21.6.2011, pričakujem drugega otročička, doma imam že petletnico. Sem s Štajerske, na pregled pa sem po novem naročena 16.11., in sicer zaradi krvavitve, ki se je pojavila danes zjutraj. Bila sem pri G, na srečo sem videla majhno pikico, ki ji srček bijeuser posted image .
Vendar SS še vedno grozi. Sem dobila tudi tablete tako, da sedaj ne morem nič kot pa da upam in počivam. Imam rizično nosečnost (nepravilna oblika maternice) in se zavedam, da se mi lahko zgodi ss kadarkoli v nosečnosti.

Ostalim nosečkam pa čestitam za pikice in jim želim res vse vse vse dobro! LP!

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......