krvavitev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

čiška -> krvavitev (22.8.2005 16:44:05)

Lep pozdrav!Grozno ,kakšen dež a ne?Mene pa nekaj zanima,če mi lahko pomagate.Včeraj sem imela krvavitev,ki jo je bilo zelo malo.Samo na papirju ,pa malo na hlačkah(svetlo rdeča).Od menzesa je pa 18 dni.Zdej pa ne vem ,ali je bila to mogoče vgnezditvena krvavitev ,ali je to možno,da je od klomifena?????:zmeden::zmeden::zmeden:Nikoli se mi to še ni zgodilo!!!Ali je možno,da od teh tablet krvaviš????Čeprav bi bila fuullll vesela,če bi se prijelo,po 3 letih bi bil pa že res cajt.Hvala za vaša mnenja in pošiljam vam:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

rinty -> krvavitev (22.8.2005 17:03:40)

Pozdravljena!
Tudi jaz imam neke kapljice krvi ali pa rjave flekce, čeprav je tudi še kar nekaj dni do prave :hudicek:. Sicer ne jemljem nobenih tablet in se mi je to, ta mesec prvič zgodilo, da je nekaj dni za :hudicek:, prišel ta čuden izcedek. Še zdaj ne vem ali je to vgnezditvena (izcedek imamm še vedno!!!) ali kaj. Sem klicala G pa se že cel dan nihče ne javi-verjetno spet na dopustu.

Čiška upam, da se je prijelo in ti želim vse najboljše!

Držim pestke za obe!!!!:bravo::bravo::bravo:

gojska -> krvavitev (22.8.2005 17:34:28)

Glede na to da je od :hudicek: 18 dni je to nekako sredina ciklusa in gre za ovulacijsko krvavitev.Zračunaj si ovulacijo.
:rozica:

čiška -> krvavitev (22.8.2005 17:46:08)

Sem tudi jaz pomislila na ovulacijo, samo imam ciklus na 26 dni.Torej bom :hudicek:dobila nekje v ponedeljek,pa še čutila sm ovulacijo.Mah sej bomo vidl,sam čakat je zoprn še en teden:)

Mijavček -> krvavitev (23.8.2005 12:52:04)

Čiška, jest ful upam, d aje bla to vgnezditvena,... vsaj diši po njej...:rozica:

Mijavček:muca:

Stran: [1]