maa2010 -> RE: nadomestna mleka (7.10.2011 21:24:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly IZVIRNO SPOROČILO: maa2010 ...ni boljšega mleka od materinega mleka - nobeno kravje mleko mu po sestavini ni niti blizu, ker se materino mleko vedno prilagodi potrebi otrocka in tudi ima vedno drug okus :) Le vztrajajta z doejnjem in nic dodajati, ker potem zacne tvoje mleko pocasi kopneti. Zaloge pa če res želiš dojiti ne potrebuješ! ooooo, še ena takšna, ki mi hitro dvigne pritisk[sm=smiley26.gif] včasih se pač NE DA DOJITI, kljub veliki želji. če bi bili vsi delani po nekem vzorcu, bi lahko vsi proizvajalci umetniega mleka zaprli svoja podjetja, kajti VSEM mamam bi dojenje steklo BREZ PROBLEMOV. pa ni tako. prepričana sem, da se avtorica tega posta trudi in si želi dojiti, toda včasih pač to ni dovolj. to sem tudi jaz sedaj spoznala. mleka je bilo vedno manj, kljub temu, da sem se nažirala z vsem, kar bi naj vzpodbudilo nastanek mleka. jokala sem se, ko sem tamali morala začeti dajati flaško, tak hudo mi je bilo. še zdaj mi je težko, pa se ne dojima že kakšn mesec. zato te prosim, da malce pomisliš, kaj kako napišeš ali rečeš. ... nevem zakj ti moje pisanje dvigne pritisk, zveni kot, da se pocutis krivo, da vec ne dojis. Sama pri sebi razcisti kaj te je pri mojem prisanju zmotilo, ker kar sem napisala drzi za visok procent dojecih mamic. Obstajajo mame, ki ne zelijo dojiti in tiste, ki se trudijo in jim ne uspe, ker se vcasih tudi prevec ali napacno trrudijo. Nevem kako je pri tebi, nisem pa te zelela uzaliti, da sedaj nisi vredu mama, ker ti je zmanjkalo mleka. Pa lep vecer naprej :)
|
|
|
|