Tippi -> RE: 1na dan, Kolektiva... (18.7.2012 8:51:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gaja Zdravo, ker nisem še nikoli kupovala preko kuponka,.... me zanima sledeče, če katera mogoče ve. Zasledila sem današnjo ponudbo 50% popust na 3 nočitve z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Montebaldina** Plačajte 139€ namesto 280€ za 4-dnevni oddih v kraju San Zeno di Montagna ob Gardskem jezeru! pa me zanima kako to sploh kupiš, naročiš in kako to koristiš. Se pravizanima me postopek kako to deluje. Hvala za informacijo, ki mi bi zelo prav prišla. Lep dan 1. Najprej se registriraš in potem vstopiš kot uporabnik. 2. Posredujejo ti na email potrditveni link, ki ga seveda tudi potrdiš. 3. vstopiš kot uporabnik. 4. izbereš ponudbo in jo poklikaš. 5. izbereš način plačila. jaz vedno izberem UPN nalog, ker ne zaupam svojih kartic internetu. Res da je potem dražje za tist euro provizije, ampak ziher je ziher. 6. če izbereš tak način kot jaz, ti pošljejo na email nalog. 7. izpolniš. plačaš. 8. dobiš potrditev kupona na svoj profil uporabnika. 9. sprintaš. 10. ko obiščeš tisti kraj, restavracijo, kozmetični salon bla bla bla, predložiš kupon in koristiš njihove usluge. Upam, da sem ti dovolj nazorno opisala način, kako do cilja [sm=smiley1.gif] Uživaj!
|
|
|
|