Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vzgojiteljice v vrtcu :( 22.8.2005 16:27:36
|
|
|
|
bubamara2
|
Mislim, da te je potegnila prijateljica za nos ali pa vzgojiteljica prijateljico. Res je v veliki skupini v vrtcu ali v razredu težko delati. Ampak - če so otroci bolni, še toliko težje. A jje sedaj logično, da jih bodo vzgojiteljice same prehlajale - časi, ko so bili bolni otroci doma, so nedvomno minili.
|
|
|
|
Vzgojiteljice v vrtcu :( 22.8.2005 16:46:23
|
|
|
|
anckabancka
|
Delam v vrtcu in mi kaj takega ne bi padlo na pamet. Tudi sodelavke ne poznam nobene, ki bi naredila kaj takega. Je pa čist normalno, da ko začnejo majhni otroci hoditi v jasli na začetku kmalu zbolijo in so prvo leto nasploh veliko odsotni zaradi bolezni. Sicer je pa v jaslih normativ 12 otrok, pri večjih, bolj samostojnih otrocih pa mislim, da okrog 24. Priznam pa, da mi paše, če skupina ni polna, ker se da veliko lažje (normalno) delat...
|
|
|
|
Vzgojiteljice v vrtcu :( 22.8.2005 20:09:39
|
|
|
|
lin
|
Nebom nič trdila ker nisem izvedela tega iz prve roke. Nepravim pa da delajo to vse tovarišice in v vseh vrtcih to kar sem slišala je za en vrtec in baje da dela samo ena vzgojiteljica. Tako da................. Se pa strinjam s tem da ni samo to razlog da so otroci bolani,dovolj je že to da pride en bolan v vrtec in se vsi takoj nalezejo in tudi to je res da je lepše delati v manjših skupinah in tudi otrokom je pomoje lepše v majhnih skupinah kjer se jim tovarišice lahko bolj posvetijo ,ravno zaradi tega sem jaz izbrala za našo Lin vrtec v katerem je povprečno 5 otrok
|
|
|
|
Vzgojiteljice v vrtcu :( 22.8.2005 22:13:53
|
|
|
|
elizabeta p
|
Tudi jaz sem že slišala za te prepihe. Je mojmu en poveedal, ki je vzgojitelj v vrtcu.:zmeden:
|
|
|
|
Vzgojiteljice v vrtcu :( 23.8.2005 8:13:12
|
|
|
|
Timotej
|
Tudi jaz sem to slišala, vendar naše izkušnje niso takšne. Ta mala je začela hoditi konec februarja v jasli pri 11.mesecih in sploh ni bila veliko bolna, vzgojiteljice so upoštevale moje mnenje, če se mi je zdelo, da je premalo oblečena...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?