Sa.Ka -> RE: Kako daleč se bi maksimalno vozili v službo? (22.9.2011 12:18:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan No, jaz se tudi dnevno vozim 50km v eno smer (cca 50min vožnje). Imam pa možnost (dobila sem ponudbo) se voziti 110km v eno smer (od tega 60km avtoceste), na plači se bi lepo poznalo (pa ne na račun potnih), 6mesecev določen, potem nedoločen čas (dobila bi za ndč prej kot tukaj, kjer sem sedaj, kjer bi morala čakat še 9 mesecev, pa še tisto ni nujno, da dobim). V eno smer bi torej potrebovala 1 uro in 20minut vožnje. Kar pa se meni zdi že ogromno [sm=zmeden.gif] Za tako vožnjo oz. službo si je fajn izračunat koliko te bo stalo vzdrževanje avta. Tudi moj ima bajno plačo, pa vendar nam ogromno stroškov požre ravno avto.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] In zdaj išče bližje, ker kilometrina gre ulala, 1000 na teden, 4x letno servis, obraba gum, zamujanje na službo zaradi daljave ( avtocesta-gužve in nesreče...). Res fajn premisli, če si ti splača. Moj je naredil v malo več kot enem letu 70 tisoč kilometrov. Naslednje leto morava menjavati avto, prišparano je pa bore malo, ker je tale računica res bila v štartu slabo narejena. Ampak dobro, službo je sprejel preden je šla bivša v stečaj, zato takrat nisva bila takrat toliko v teh stroških.
|
|
|
|