Anonimen -> RE: kateri od teh treh vozičkov?? (21.9.2011 22:22:05)
|
Sama sem sicer (bila) uporabnica mutsy-ja in sem z njim zelo zelo zadovoljna ... sem pa malo obsedena z vozički (tako kot nekateri tipi z avtomobili) tako da sledim novostim itd. Zadnjič sem v trgovini testirala Spina in moram rečt, da me je presenetil ... fajn je izdelan, ta patent za zavrtet sedeža je res super. Potem Joolz je tut super narejen in ima to dobro lastnost (tako kot mutsy 4-rider, slider pa ne), da se športni del zloži skupaj z ogrodjem, kar je redkost pri vozičkih s školjčno obliko sedeža. No tu pa je negativna stran spina in joolza ... pač sama nisem zagovornica teh kalupastih sedežev, se pa vsak odloči kot je njemu prav. Torej vsem trem vozičkom se vidi, da so v višjem cenovnem razredu, saj so zelo kvalitetno narejeni ... torej ni raznoraznih šklopotajočih zvokov pa plastičnega škripanja, kot pri nekaterih drugih opevanih vozičkih. Od teh treh ima mutsy (4-rider) najbolj smotan način za nagibanje hrbtišča (sam ko se navadiš ni problema), a se odkupi z ogromno snemljivo nakupovalno košaro, ki jo ostaladva nimata ... tako na hitro [sm=smiley2.gif] Aja, pa to je super pri vseh treh, da nanje pašejo ali MC ali Römerjeva lupinica, ki sta najbolje ocenjeni na testih, pa tudi največji sta (vsaj MC), tako da je otroček lahko dolgo v njej.
|
|
|
|