Tutan -> RE: Lego torba, peresnica itn. (21.9.2011 9:40:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Hm, zdaj pa si me dobila. Ne me vzet za 100 % - torbe naj bi bile znižane vse, tudi te lego. Za bidon pa se sedaj ne spomnem, da me ubiješ kakšen je bil... Lahko ti ob priliki pogledam v našem mullerju, kakšne še imajo. Prosim, če ti ni odveč. Pa če mi mogoče prišepneš, pod kateri Muller spadate (čeprav mislim, da se tekšni prenosi med trgovinami brez problema uredijo?[sm=zmeden.gif]). Sicer je do naslednjega leta še daleč in tamali na veliko občuduje bayblade torbo in si le to tudi želi, vendar vem, kako je to pri njemu in sem nekako proti temam gormitov, bakuganov, baybladov itn - ker to je sezonska zabava - lani so bili nekaj mesecev oh in sploh gormiti, čez poletje pa so bili le ti že za dojenčke in so prišli na vrsti bayblade-i. Mi bi bilo luštno, da imam nek backup plan, s katerim ga bom brez problema obrnila, ker je Lego navdušenec in to je res nekaj, kar traja. Čeprav sem mnenja, da naj bi si otrok sam izbral torbo, ker potem je to res tisto tapravo, da gre s ponosom v šolo (starši so meni vedno dovolili, ampak mi smo imeli na voljo recimo 5 torb, brez kakšnih letečih medvedkov in čebelic Maj, ki so bile takrat popularne) - ampak torba ni ravno poceni špas, ki se je ne obleče, ko se je naveliča (kot recimo majico ali obesek).
|
|
|
|