Tutan -> RE: vneta ušesa (21.9.2011 9:51:35)
|
Mi smo imeli te probleme od prvega vstopa v vrtec (2,5let) in do kakšen mesec pred operacijo žrelnice - 3,5 let (ko je bilo stanje alarmantno, ker nam bi prestavili operacijo, ker nikakor nismo bili vsaj 'pogojno' zdravi). Po ogromnih količinah antibiotikov, dodatkov k prehrani itn, sva se s pediatrinjo odločile, da mu ob zadnjem vnetju ne dajem antibiotikov (pred operacijo). Enostavno ne ... ampak sem dobila od sosede uhec (rastlinica z zdravilnim sokom), po navodilu sosede sem uhec stisnila, spustila skozi gazico na žličko, jo malo pogrela in dala sinu v uho - potem je ležal nekaj časa, da je fino steklo po ušesu. Od takrat naprej ga ne filam z dodatki in sirupi, antibiotiki, na operacijo smo lahko normalno šli in od takrat naprej ni imel vnetega ušesa. Prav tako sem nehala paničariti s traki ob normalnih dnevih, tudi če je pihalo, ker smo naredili veliko slabega ravno s tem, da je bil revež nonstop pod kontrolo in smo vlačili s sabo vsega in svašta (da o količini porabljenih robčkov niti ne razmišljam). Dokler se temperature ne spustijo nizko in je resnično mrzlo, naglavnih pokrival (v takšnih in drugačnih oblikah) ne uporabljamo. Smo pa po kalvariji z antibiotiki naredili tudi probiotično kuro, po nasvetu pediatra, od takrat naprej je njegova prebava urejena, lepo hodi 1x ali 2x na dan na wc(po domače kakat :)). V lanskem letu smo zaradi bolezni manjkali v vrtcu le en dan (en petek, ker je bil majčken šmrkast, pa smo se raje družno cartlali doma). Tako da mi je žal, da se nismo po kakšno domače zdravilo obrnili že prej [sm=smiley1.gif].
|
|
|
|