dreamhorse -> RE: Romantična ljubezen (21.9.2011 11:45:30)
|
ja, ko sem bila še v srednji šoli, sem se skregala s fantom. Spomnim se, da sem se z avtobusom peljala v šolo, pa sem si mislila, da bo na naslednji postaji prišel na avtobus z vrtnico in se mi opravičil, povedal kako neskončno me ima rad.. in kaj vem kaj.. in vsi bodo ploskali (ja, res preveč gledam pocukrane filme ala princeskin dnevnik, predsednikova hči,) ...to se seveda ni zgodilo. No, ko pa je enkrat res en prišel z vrtnico za mano na trening in se mi po kolenih metal pred avto, da se nisem mogla odpeljat, sem vrtnico treščila v avto tako, da se je zlomila, on se je pa pravi čas umaknil, da nisem treščila še njega... V trenutkih si želim romantika, a še raje imam realnega dedca, ob katerem se počutim varno in ne copato, ki mu služim kot mama. Pa da ne bo pomote, nič nimam proti romantiki, taki ki jo ima vsak zase za romatično.. tudi meni so malenkosti, ki jih naredi romantične. Ko me za obletnico v kuhinji čaka čestitka z bonboniero me vedno preseneti, pa četudi vem, da jo bom dobila. Vsakemu posebej je nekaj romantično. Četudi south park, ki sam po sebi ni, je lahko nekomu nekaj prav posebnega... Meni je dovolj, da se s partnerjem in hčero počutim srečno, pa romantika gor ali dol.
|
|
|
|