ronja -> RE: Dilema (20.9.2011 22:37:28)
|
kanny, razumem, da si zaskrbljena in res upam, da bo mali ok. Vseeno ti pa povem, da sta najini mala pridelali vsaka eno prav ornk buško, ker sta padli iz ležalnika, na katerih spijo po kosilu (to je višina max 20 cm). Vem, da mi vzg. nista lagali, ker nista taki in ker mi ni treba, starejša mi je pa itak sama povedala, ker sta vzg. pozabili. Tamala se je enkrat zaletela v vrata - tudi ornk buška. Tako da padejo res lahko in se kar ornk potolčejo tudi iz manjše višine... Mi je pa doma enkrat mala užgala iz wcja na ploščice! Madona sem se ustrašila - saj bilo ji ni nič - samo hočem povedat, da si lahko zraven, pa nisi nek totalno zanikrn starš, pa se vseeno zgodi... Da te pa takrat niso obvestili, pa ni lepo in je prav povedat - včasih si vzg. tudi ne upajo klicat staršev, ker nekateri ne marajo, da se jih v službi moti, čeprav se otrok potolče. Nekateri bi pa rajši vedeli - in to je najboljše povedat, da vejo, kako reagirat. Ne vem, kako je z varuškami - nekatere so super, nekatere pa obup - soseda je morala kar nekaj varušk zamenjat - zdaj je sicer super zadovoljna, ampak prej je imela pa tudi pritožbe prav glede varnosti (in še česa drugega). Tako da privat varuška ni ravno zagotovilo, da bo pa lepo pazila. Sama bi se precej orientirala po tem, kako se otrok v vrtcu počuti - če je njemu fajn in je načeto samo tvoje zaupanje, se to mogoče da pokrpat s kakim pogovorom, kjer boš videla, da vzg. vseeno ne puščajo otrok kar plezat povsod... Če pa je še kaj drugega, pa seveda drugače - potem povej, kaj te še moti, da lahko dobimo globlji pogled v situacijo.
|
|
|
|