Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 13:13:26
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Nikoli ne bom svoji otrok prepričevala da obstajajo in tako jim tudi ne bo treba povedat da ne. Darila nosijo mami in očka itd. Tale izjava me pa totalno spominja na film Čudež na 34. ulici. In učke male punčke, ker ve resnico. http://www.youtube.com/watch?v=yiypbCFV7Ao ne ne, ni to zame, uživam v veselju, ki jima ga na obraz pričara zobna miška s pisemcem in miklavž z darilom. Ostalih ne praznujemo. Ko bosta izvedela pa tudi ne bo nobena travma za njiju, tudi mi smo to dali skoz. Sama se sploh ne spomnem, kdaj sem pravzaprav spoznala da dedka mraza sploh ni, se mi zdi da sem to od nekdaj vedela.
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 14:02:15
|
|
|
|
Raho
|
Draga moja! Med vsemi navedenimi si pozabila napisati še mojo malenkost. In ja, jaz obstajam
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 14:04:40
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Nikoli ne bom svoji otrok prepričevala da obstajajo in tako jim tudi ne bo treba povedat da ne. Darila nosijo mami in očka itd. Meni se je pa prav fajn spominjati svojih občutkov ob pričakovanju miklavža, božička (in seveda daril, ki sta mi jih pustila ).......prav tako pa iskanja jajčk za veliko noč, ki smo jih hodili vsako leto iskat v gozd pod grmovlje, ker jih je zajček tam puščal...... Meni je prav toplo pri srcu, ko se spomnim tega iz svojega otroštva......in ne vem zakaj bi potem hčer prikrajšala za te lepe občutke.....česa se bo pa potem nekoč spominjala iz svojega otroštva...svoje racionalnosti in preudarnosti pri petih letih ali kaj
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 14:06:19
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Draga moja! Med vsemi navedenimi si pozabila napisati še mojo malenkost. In ja, jaz obstajam Veš, da sem hotela napisat....
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 15:57:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Draga moja! Med vsemi navedenimi si pozabila napisati še mojo malenkost. In ja, jaz obstajam če ne boš pospravljal čevljev, pride Raho...
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 16:02:59
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Raho Draga moja! Med vsemi navedenimi si pozabila napisati še mojo malenkost. In ja, jaz obstajam če ne boš pospravljal čevljev, pride Raho... jai, in jaz inkontinenčna
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 17:41:00
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Nikoli ne bom svoji otrok prepričevala da obstajajo in tako jim tudi ne bo treba povedat da ne. Darila nosijo mami in očka itd. Meni se je pa prav fajn spominjati svojih občutkov ob pričakovanju miklavža, božička (in seveda daril, ki sta mi jih pustila ).......prav tako pa iskanja jajčk za veliko noč, ki smo jih hodili vsako leto iskat v gozd pod grmovlje, ker jih je zajček tam puščal...... Meni je prav toplo pri srcu, ko se spomnim tega iz svojega otroštva......in ne vem zakaj bi potem hčer prikrajšala za te lepe občutke.....česa se bo pa potem nekoč spominjala iz svojega otroštva...svoje racionalnosti in preudarnosti pri petih letih ali kaj Točno tako kot je Lianna napisala. Sine še zdaj pri 7.verjame vse čudeže , svetnike.,miši, zajce,...pa naj...saj nič ne škodi, šjora pa je brez kakršnih koli travm,zvedla resnico nekje v 2,al3.razredu, ampak kljub temu še vsako leto pri svojih skoraj že 14. vneto s tamalim pišeta dobrim možem za darila
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 18:34:32
|
|
|
|
betty.ford
|
jaz še vedno verjamem v zobne miške, Miklavža, Božička,... celo v velikonočnega zajca!
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 19:24:36
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop če ne boš pospravljal čevljev, pride Raho...
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2011 19:48:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 19:52:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi zdi, da že zdaj ne verjame v dedka Mraza; pravi, da je dobila za dedka Mraza in ne da ji je on nekaj prinesel. Pa itak nikoli ni bila njegova fanica, tako da mi je čisto kul, da neha verjet. Za zobno miško ne vem, čakam, da izpade zob . Verjame pa v angele, moj sladki angel .
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 20.9.2011 22:15:47
|
|
|
|
katipi
|
KDO PRAVI, DA NE OBSTAJAJO?!?! Nas obiščejo vsi trije decembrski, jelenčki, parklji, velikonočni zajček, čarovnice, zobna miška, palčki, škrati, angelčki, valentinčki... VSI!
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 21.9.2011 8:10:29
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak uškinamama, kje je pa bil moj otrok???? On namreč ne ve nič o tem in ja zobna miška prinese denar Kadil na stranišču ? Hec. Ja, ja miška prinese cekinčke. Itak.
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 21.9.2011 8:12:02
|
|
|
|
uškinamama
|
Verjame pa v angele, moj sladki angel . iiiiii. Naš , ko se raztreska kje po asfaltu reče: Ej, Pepi (ime angela varuha) pa kaj si na počitnicah? Cukri naši.
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 21.9.2011 8:21:38
|
|
|
|
pety78
|
Zakaj bi pa jim povedala? Ko bosta sama zvedela, pač bosta. Jaz se točno spomnim, da sem bila zelo žalostna, ko sem zvedela resnico, ker mi je bilo ful težko, da starša kupita darilo, saj sem se dobro zavedala, da smo bili brez denarja. Pa meni se to glih ne zdi laž...To so pač otroške pravljice. Vsak v kaj verjame. Če bi se že šli resnico, bi bilo prej potrebno po cerkvah povedati, da Bog ne obstaja...saj ga nihče še ni videl, niti slišal...Isto, kot božička.. Ampak, če je ljudem lažje, da v nekaj verjamejo, pač naj.
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 21.9.2011 21:00:41
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Raho Draga moja! Med vsemi navedenimi si pozabila napisati še mojo malenkost. In ja, jaz obstajam če ne boš pospravljal čevljev, pride Raho... A, to pa velja samo za mamice s številko čevljev 37:) Raho pobira sam tiste
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 22.9.2011 8:00:10
|
|
|
|
Tutan
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Verjame pa v angele, moj sladki angel . iiiiii. Naš , ko se raztreska kje po asfaltu reče: Ej, Pepi (ime angela varuha) pa kaj si na počitnicah? Cukri naši. Reci, da se šališ? Naš ima namišljenega prijatelja (karkoli že) in to samo takrat, ko se vozi s kolesom po ulici in vedno na enem in istem mestu reče: Dober dan, gospod Pepi.
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 22.9.2011 8:10:38
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Verjame pa v angele, moj sladki angel . iiiiii. Naš , ko se raztreska kje po asfaltu reče: Ej, Pepi (ime angela varuha) pa kaj si na počitnicah? Cukri naši. Reci, da se šališ? Naš ima namišljenega prijatelja (karkoli že) in to samo takrat, ko se vozi s kolesom po ulici in vedno na enem in istem mestu reče: Dober dan, gospod Pepi. Namišljeni prijatelji ne obstajajo ...se pravi, da ko moj mali tresne je Pepi pri vas in ne na počitnicah
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 22.9.2011 8:15:37
|
|
|
|
Tutan
|
Aaa, seveda ... namišljenih prijateljev ni (mu moram to razložit , predenj ga zadane kruta realnost - razmišljam samo še o načinu pristopa ). Očitno je tale Pepi hudo aktiven 'fant, gospod, angel' .... - mi je čisto všečen!
|
|
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 22.9.2011 8:20:58
|
|
|
|
uškinamama
|
Ja, aktiven. Javi , ko se greste kakšne adrenalinske športe, da bomo takrat mi zlagali lego kocke . In obratno
|
|
RE: Zobne miške, miklavž, božiček.... 6.10.2011 18:43:35
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: Raho Draga moja! Med vsemi navedenimi si pozabila napisati še mojo malenkost. In ja, jaz obstajam če ne boš pospravljal čevljev, pride Raho... No naša je pa ravno danes pritresla, da je en fant iz 3. rekel, da Božička ni. Smo jo uspeli prepričat, da je on poreden in da zato ni dobil daril. Na srečo je menda res žleht. Je pa pri nas tudi enkrat miška pozabila prit (beri preveč motečih zadev zvečer), pa je potem prinesla zjutraj, ko jo ni bilo v sobi. Je bila pa tamala prev žalostna, ker ni bilo miške. Smo rekli, da se je je verjetno ustrašila ali pa koga od staršev, ki zvečer kontrolirata, če otroka spita.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?