lenika83 -> RE: Ob 3h več nikogar (20.9.2011 13:16:53)
|
Jaz sem se tudi to spraševala lani, ko je bila mala v skupini 1-2 leti. Ko sem jo tak čas lani uvajala, sem bila več časa v vrtcu in sem opazila stvari, ki jih drugače ne bi. Jasno mi je, da se pač kombiniraš, da zjutraj eden pelje otroka, popoldne gre drugi ponj, ampak ni mi pa jasno kako lahko zjutraj oba starša pripšeljeta otroka ob 8 in okrog 14 prideta oba ponj. Ali pa ga zjutraj zelo pozno pripelje mami in ga pride hitro iskat. Sicer priznam, da njihovih "zaposlitvenih razmer" ne poznam, samo se mi vseeno ne zdi najbolj verjetno, da med 14 otroci v skupini imata samo 2 "normalno" zaposlene starše (to mislim takšne s fisknim delavnikom, kjer si ne moreš zmišljevati kdaj in kako boš hodil v službo). Drugače pa tudi mi kombiniramo, da jo zjutraj pelje mož, popoldne jo gre pa iskat babi, ker je tako najkrajši čas tam, pa še babi je zaposlena v šoli, ki se drži vrtca in jo spotoma pobere. Jaz pa v vrtec ne hodim, pa ne da ne bi hotela, ampak je najbolj ugodna varianta za malo, da jo vozita ati in babi, drugače bi morala biti skoraj 1 uro dalj tam. Sicer pa je v našem vrtcu tako, da je do 8 bolj malo otrok (ne vem točno koliko, ker ne vozim male v vrtec), ko sem pa enkrat prišla po njo okrog 3, pa jih je bilo največ 10 % od celega vrtca (skupno jih je malo več kot 100). Sem pa šla enkrat na govorilno uro ob 4 in je pet minut pred 4 sedela pomočnica na hodniku z dvema otrokoma.
|
|
|
|