Odstranitev pregrade v maternici (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> Odstranitev pregrade v maternici (19.9.2011 18:13:29)

Zanima me ali je katero operiral Robert Likar v Postojni?

Sama imam namreč operacijo oz. odstranitev septuma pri njem in me zanima kako poteka pregled. Prosim vas za kakšen odgovor rada bi se malo seznanila kako poteka in ali bom morala ostati v bolnišnici in koliko časa bom morala ostati na bolniški?

Kako ste se počutile po operaciji in koliko časa niste smele [sm=sloncek.gif]?

Želim si [sm=nosecka.gif] zato me zanima kdaj vam je potem uspelo?

Brinčika -> RE: Odstranitev pregrade v maternici (19.9.2011 19:27:02)

Osebno nisem imela take operacije, mi je pa naredil carskega pri porodu, ga pa zelo veliko hvalijo nasploh tudi druge , nisem še slišala slabe besede za njega. Je pa eden od takih ki se potrudi in zna s pacienti, kar pa za veliko večino v današnjem zdravstvu ne morem reč.

tecnobica -> RE: Odstranitev pregrade v maternici (20.9.2011 16:23:55)

Mene sicer ni on operiral. Ampak je pa moj osebni ginekolog in je zakon. Res dohtar z veliko začetnico. Vse se da zmenit z njim, zmeraj je nasmejan, ko pridem k njemu. In potrudi se pa res za vse v nulo. Tako da mislim, da si lahko brez skrbi.

Operacijo septuma sem imela pa še v kombinaciji z drilingom jajčnikom, kjer te tudi prerežejo in sem imela en dan sprejem, naslednji operacijo in v PO cel dan na intenzivni, naslednji dan pa še ležanje, potem greš lahko menda že domov po viziti. Jaz sem imela to nesrečo, da je blo to lih za vikend in smo komaj sprosile, da gremo domov.

Stran: [1]