ronja -> RE: seks (27.9.2011 11:36:06)
|
Saj ni vse v Sex-u. Ali pač? Ni, vseeno mi je pa všeč tisti pregovor, ki pravi, je seks 10% veze, če laufa in 90% če ne laufa tako, kot bi si oba želela... Skoraj nikoli ni tako, da bi bilo pa obema vse super. Saj po mojih izkušnja ne. Ajoj, no! Kake imaš pa ti to izkušnje? Meni se zdi, da je pa praviloma obema super. Pa ne mislim samo z lubijem. Ma, ne vem, jaz ne bi mogla bit z nekom, če se tu ne bi zaštekala... anonimna, - prvič: ne bit užaljena, saj ni, da bi te nalašč "pustil na cedilu", - drugič: naj te v tem primeru zadovolji kako drugače - to bo precej pritiska vzelo. - Tretjič: imejta dolgo predigro, kjer boš ti že tako vzburjena, da boš ti prva končala, v tem primeru tudi ne bo pritiska, do kdaj mora on zdržat, saj tudi ni katastrofa, če samo 1x končaš. - Četrtič, kot so že svetovali, navadno fantje vmes razmišljajo raznorazne traparije, da lahko dlje zdržijo, to lahko proba. Metoda, ki jo ima tvoj dragi, je tudi uporabna, samo mogoče ni fajn, če to naredi tik pred sp. odnosom, mogoče rajši par ur prej, ne vem, odvisno od njegove potentnosti. Vse najnaj vama želim, pa za začetek bolj na izi in brez nekih hudih pričakovanj - potem bo pa itak samo steklo in bo super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
|
|
|
|