kaj po tleh (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

corfu -> kaj po tleh (22.8.2005 13:49:05)

kaj imate po tleh, zdaj ko tamali kobacajo in se plazijo...jaz imam polovico dnevne odej in blazin, kje se kaj pametnega kupi? Kako imate ve to poštimano?

Mina1 -> kaj po tleh (22.8.2005 13:53:12)

Pri prvem smo imeli puzle in tako, sedaj pri drugem imamo tisto blazino (imajo jih tudi pri fizioterapijah), pa se tam valamo:)-

pa-pa Mina1

Pajaca -> kaj po tleh (22.8.2005 13:55:30)

ha ha karkol sem dala na tleh, se je sigurn 5mm stran od tega igrala. Tko da se nisem več sekirala in sem tiste pucle in deko pospravla pa je..... pr 7m je bla itak že tko leteča da je takoj spajznla drgam... cel stanvanje pa ne morš tlakvat s pena pucli al pa prekrit z dekam in povštri

Drgač smo mel pa na začetku pucle iz pene pa deko čez, pol sam pucle... zdej pa nič.

Anonimen -> kaj po tleh (22.8.2005 13:59:55)

mamo tepih čez celo dnevno skor pa deko smo mel čez, zdej pa nč k leta okol

lp, lara

Natas@ -> kaj po tleh (22.8.2005 14:00:29)

Mi smo dali itison ali tapison. Pride en mete okoli 1000sit+robljenje. Poceni in ko se naveličaš daš stran.
Dali pa smo od kavča pa do televizije, tam pač kjer se ponavadi igra. Seveda je še zmeraj najbolj zanimivo na ploščicah v kuhinji, ampak večino časa pa le proživi na toplem.

Gina -> kaj po tleh (22.8.2005 14:14:42)

V dveh sobah en tak otroški tepih, ki je zdaj na balkonu pristal.
V kuhinji puzle - tiste velike, za sestavit - 2 kompleta. So tudi za zunaj, kamorkoli jih prestaviš, ali pa hišo iz njih narediš.

Marogica -> kaj po tleh (22.8.2005 15:57:23)

V svoji sobi ima ta večji preprogo "za igranje", največkrat se pa igra v dnevni sobi, kjer je na tleh parket.
Ko je bil manjši, smo mu dali kakšno koco pod ritko, vendar je bila ta le redko v uporabi. Puzzle je imel za sestavljat in na njih ni hotel sedeti.
Kobacal in plazil pa je po celi hiši, tako da nismo imeli nič posebnega na tleh.
Corfu, ni neke idealne rešitve za "plazilce",pa saj bo kmalu shodil, potem pa nastopijo drugi problemi (kaj in kako zaščititi različne predmete)

Stran: [1]