Avto (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

corfu -> Avto (22.8.2005 13:40:27)

A ima katera Hyundai getza in kako se ji obnese, mi svetujete nakup tega avta, bo pa drugi avto pri hiši za po mestu...

hvala

Limona -> Avto (22.8.2005 13:46:50)

Moj kolega ga ima in pravi da je poraba velika :zmeden:
Jaz ne vem on pa pravi, da ga bo sedaj menjal, drugače pa je zadovoljen.

Lp Limona & Lin
:rozica:

artista7 -> Avto (22.8.2005 13:52:46)

mi imamo chervolet kalosa 1.4 bencinarja, oblike je precej podobne kot getz, pa vseeno večji.. mi smo zelo zadovoljni pa ga mamo kot edini avto, zelo dobro se obnese, mestna vožnja nekje 8, drgač okoli 6.5 litra porabi, če se ne motim.. ma pa vso opremo in še radio dobiš zraven..

viv_ -> Avto (22.8.2005 13:58:57)

Moji starši so s Hyundaji ful zadovoljni, majo že ta četrto lantro pa mami ma atosa

Anonimen -> Avto (22.8.2005 14:10:03)

moja snaha ga je glih kupila in učer sem se clo pelala z njim en krog. se mi zdi prov luštn avtek, tut mehek za vozit, pregleden, predvsem pa pocen. nov je bil okol miljon 800 se mi zdi

lp, lara

NinKa -> Avto (22.8.2005 14:20:53)

Zadnjič ko sem bila na Štarejskem sem srečala svojega inštruktorja, pa mi je dal malo peljat Getza.

Jaz sem bla navdušena...sprve je šlo fino obračat, še na moje presenečenje sem ga uspela bočno parkirat....v glavnem.

Mi se tut odpravljamo kupovat avto zame...in odločam se med Kalosom in Getzom.

:sloncek::kuza::sloncek:

arielca -> Avto (22.8.2005 15:52:31)

Moja mami ga ima in je z njim super zadovoljna. Tut s porabo nima nobenih problemov; je ugotovila, da po dveh letih porabi manj kot prej. Je pa pregleden, dovolj prostoren, prtljažnika ima pa tut nekaj. V glavnem, priporočam.

Stran: [1]