tinkatonka -> Februarčice??? (22.8.2005 13:39:48)
|
Hojla punce! Pa kje se skrivate?? Nobena ne odpre naše teme, pa nimamo dosti priložnosti za klepetanje in deljenje težav in veselja nosečnosti. Pri nas dobimo danes obiske iz tujine, tko da se hiša že sveti, tako sem jo zglancala. Sej obiske je imet fajn, sam vedno je toliko prepriprav, da ja vse dobro izpade, da je vse čisto in da jim ni dolgčas, ko so na obisku. Pa še to gnilo vreme imamo. No upam da se bo kaj izboljšalo, ker sem iz dneva v dan bolj tečna. Joj morm vam povedat da imam zadnje čase ogromne težave z :((. Skor vedno se zjokam, če sem samo malo žalostna že :((. Mi :love: kdaj bolj ostro odgovori, ker sem mogoče mal tečka včasih, pa se zjokam. Sprva me je še tolažil, zdej pa že res zgleda kot da z jokom mal izkoriščam, jaz si pa ne morem pomagat in po mojih licih kr krokodilje solze tečejo. Grem s tem že sama sebi na živce. Oh ja te radosti nosečniške. Drugače pa se počutim super. Ko se umirim zvečer in počivam v pojstelji pred TV-jem čutim eno žlobudranje v trebuščku. Vem da to niso brce, sam se mi zdi kot da bi imela mehurčke v trebuščku, ki me pod kožo žgečkajo. Kaj pa vem kaj bi blo to. Prebavne motnje niso, tko da mislim da naša :duda: že opozarja nase. No sporočite kako ste kaj, če ste bile na kakšnem pregledu, NS..... Pobožajte trebuščke!
|
|
|
|