|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovul testi
17.9.2011 12:33:54   
majči*
Živijo! Mestruacijo imam na 25 ali 26 dni. Zadnjo sem imela 4.9 in sem ovul teste začela delati v sredo 14.9. V sredo mi je enkrat pokazal zelo rahlo roza črtico, drugič pa nič. V četrtek sem spet naredila dva, ki sta pokazala dve enaki črtici. V petek sem spet naredila dva testa, pričakovala sem temno črtico, vendar sta mi pokazala zelo rahlo roza črtico, danes pa mi ovul test ni pokazal nič. Kdaj naj bi sedaj mela ovulacijo? Ponavadi so moje ovulacije zelo čutene, bolijo jajčniki veliko sluzi, ta mesec pa skoraj nič, malček me je v sredo in četrtek bolelo, zelo malo in imela sem zelo malo sluzi. Pričakovala sem, da bo moja ovulacija v petek, vendar me ni nič bolelo, malo sem imela napet trebuh in sluzi nisem imela tudi nič, danes tudi ne. A je moja ovulacija že mimo, ali je možno da do ovulacije pride v dnevu ko ni sluzi in bolečin?In ali je možno da test na dan ovulacije nič ne pokaže?Nič več ne razumem:S, kdaj naj bi bila moja ovulacija?
Hvala punce!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovul testi
17.9.2011 18:01:34   
Anonimen
Mene so O testi samo zmedli, zato si merim bazalno temperaturo. O test mi nikoli ni pokazal pralino, niti, ko so mi na UZ določili O. Tako da verjamem, da si zmedena. Sploh če imaš kakpna hormonska zdravila vprašanje, kako ti testi pokažejo. Najbojše bi ti bilo, le bi si začela merit temperaturo, tako pol res veš kaj in kako.

(odgovor članu majči*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2011 12:37:41   
roladica
Mislim da se kakšen mesec lahko zgodi da ovulacije sploh ni in s tem ni nič narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2011 14:19:10   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: majči*

Živijo! Mestruacijo imam na 25 ali 26 dni. Zadnjo sem imela 4.9 in sem ovul teste začela delati v sredo 14.9. V sredo mi je enkrat pokazal zelo rahlo roza črtico, drugič pa nič. V četrtek sem spet naredila dva, ki sta pokazala dve enaki črtici. V petek sem spet naredila dva testa, pričakovala sem temno črtico, vendar sta mi pokazala zelo rahlo roza črtico, danes pa mi ovul test ni pokazal nič. Kdaj naj bi sedaj mela ovulacijo? Ponavadi so moje ovulacije zelo čutene, bolijo jajčniki veliko sluzi, ta mesec pa skoraj nič, malček me je v sredo in četrtek bolelo, zelo malo in imela sem zelo malo sluzi. Pričakovala sem, da bo moja ovulacija v petek, vendar me ni nič bolelo, malo sem imela napet trebuh in sluzi nisem imela tudi nič, danes tudi ne. A je moja ovulacija že mimo, ali je možno da do ovulacije pride v dnevu ko ni sluzi in bolečin?In ali je možno da test na dan ovulacije nič ne pokaže?Nič več ne razumem:S, kdaj naj bi bila moja ovulacija?
Hvala punce!

Če sta bili črtici enaki, potem si imela O v četrtek oz. 24 ur zatem user posted image

(odgovor članu majči*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!