A se keri čveka? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

viv_ -> A se keri čveka? (22.8.2005 14:05:29)

pikec - za Sočo je isti klinc a si not aprila al pa avgusta... ene 2 let nazaj smo gledal ene skandinavce k so plaval po soči tko k jest v termah

Anonimen -> A se keri čveka? (22.8.2005 14:05:58)

Javljam se iz:morje:Polinezije
Tu je čudovito sanjsko.
Vroče je pa ne preveč,morje je kristalno čisto in taprave temperature9nebesa
Sedim na leželniku na pol v vodi pod palmo.
Ejjej pravkar prihaja natakar z hladno limonado.
Še pijača je čudovito okrašena:sveža hladna,z čudovitim škrlatnim cvetom okrašena.Natakar je zabredel v vodo in mi glantno podal pladenj z kozarcem9nebesa.
Naslonjena sem nazaj srkam pijačo poslušam šumenje valov,ki meljejo čudovit srebren pesek pod ležalnikom.
Dobra knjga v rokah morje sonce,toplota.....kaj bi človek še več?

Pol pa se zbudim:zaspan:v deževen hladen dan:((

Anonimen -> A se keri čveka? (22.8.2005 14:10:52)

Ja viv to že res, sam če avgusta iz soče prideš te ne zebe. Mi smo dejansko tekle, ker nas je zeblo in to v trenirkah, po soči pa ene ukrajinke al ne vam kaj zaene rusinje v tangicah skakale in se štrofale in celo dogajanje. Nas pa zeblo v trenirkah. No kokrkoli - mogoče so ble res terme zanje...

Anonimen -> A se keri čveka? (22.8.2005 15:15:30)

Kaj se vam dogaja? Morje? Soča? :zmeden: Men nč jasn ;)
Jaz sem v službi, pijem čajčke in aspirin vitamin C, namesto šnopčka ;) in borovničk, me nekaj kuhaaaa, jojjjj :(( :(( :(( - enkrat mi zebe, drugič mi je vroče :( Nč čudnga ko pa zunaj ni nič podobnega vrememu :(
Še mojo :miska: nekaj muči da je začela kašljati. BTW(saj vem da ni za v čvek temo, a vseeno) - kako naj ukrepam proti kašlju 16.mesečnice? Kater sirup se dobi v lekarni? Še nikoli nismo bili bolni, zdaj se je pa začelo :( Ja, saj vem enkrat se mora. Vročine mislim da nima, samo kašla, pa malo ji iz noska pricurla. :( :( :(
Pa v soboto smo ga mal preveč zažural - smo bli na Stavrosu, Saški Lendero, Wernerju,...
:rozica: :rozica: :rozica: za vse!

mehurčica -> A se keri čveka? (22.8.2005 16:51:38)

Pika Božič si je pa malce golote privoščila:
http://www.mobisux.com/album/data/500/40526pika_bozic_3_thumb_.jpg

Tassy, v lekarni reči za sirup za izkašljevanje.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]