comika -> RE: Zanositev po slabem brisu in odščipu rakavih celic na materničnem vratu,ki je sledil? (18.9.2011 8:20:59)
|
Kaj pa bi naj bilo narobe ? Po konizaciji lahko čisto normalno donosiš in zanosiš. Jaz sem imela konizacijo pred 5.leti takoj po prvem otroku, saj so mi slab bris ugotovili takoj v začetku nosečnosti. Sedaj imam drugega otroka in v nosečnosti zaradi tega nisem imela nobenih težav kljub temu, da imam zelo kratek maternični vrat in sem v prvi nosečnosti imela zaradi tega težave. V drugi nosečnosti sem bila 3x bolj aktivna kot v prvi, kjer sem imela strogo mirovanje ( pa še nisme imela konizacije ). res pa je, da ti nihče ne more ničesar zagotoviti. Lahko da boš imela težave, vendar pa ni nujno, da so to ravno zaradi konizacije. Če bi meni povedal prej kaj vse me čaka v drugi nosečnosti, ne bi imela poguma, da se odločim za drugega otroka, tako pa tega nisem vedela, dala vse skozi in sedaj imam najbolj sladkega dojenčka na svetu, ki me vsak dan nasmeje. Veš, ne moremo gledati v prihodnost in nihče ti ne more zagotoviti, da bo vse OK. LP
|
|
|
|