|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočno zbujanje!
22.8.2005 13:23:38   
sabini
Prej ko sem dojila se je ponoči zbujal in vedno ko se je zbujal sem ga pristavila na dojko, zdej sva začela z dodajanjem čez dan ponoči se zbuja in noče pit na dojki dam mu dudo pa spi dalje ...
Kaj naj mu dam en obrok tudi ponoči če noče pri meni pit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nočno zbujanje!
22.8.2005 13:55:10   
Anonimen
Ne! Zakaj? Če ni lačen naj ne je. Koliko ste pa stari?
Mislim da ti bo sam povedal če je lačen.
lp
Tash

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   nočno zbujanje!
22.8.2005 14:01:25   
taška30
Ti pa si posrečena!!!
Vsi se trudimo in delamo na tem, da otrok ne bi več jedel ponoči, ampak zaspal nazaj brez dojke, recimo z dudo, ti pa ravno obratno.
Bodi vesela pa ga pusti, da spi. ;)

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nočno zbujanje!
22.8.2005 15:00:06   
rubin
če zaspi ob dudi potem ni lačen saj drugače ne bi zaspal. Bodi srečna da lepo zapančka nazaj. Meni je pa patronažna rekla, da otrok po 3 mesecu ne potrebuje več nočnih obrokov, ker mora tudi otročku želodček počivat kot nam odraslim. Jaz sem mu od takrat naprej vedno dala dudo ko se je zbudil in je zaspal nazaj.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nočno zbujanje!
23.8.2005 4:51:16   
sabini
Ja sej zaspi ob dudi samo se pa zbuja na vsake pol ure in mu je treba dat dudo tko da ga imam zdej kr pri sebi v postelji, da ne vstajam . No bomo vidl kako bo sicer pa spi od 8h zvečer do 7 zjutraj to je zdej trenutno -par dni- :sloncek::muca:

l.p.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nočno zbujanje!
23.8.2005 14:57:35   
tris
Ku si srečna! Naš pa ima 4 mesece in se ponoči zbudi mu damo dudo malo potegne pol pa drgne se vzdiguje in začne jokat tako da pol ni kaj ku mu napravit flašo in papcat samo da pole enkrat zaspi takoj drugič pa rabimo še 1 uro prej ku zaspi ob joku in stoku!

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nočno zbujanje!
23.8.2005 20:52:31   
sabini
ja moj je star 3,mesece in dudo mu moram dajat sam si predstavljaš na pol ure?kaj nej najbolj da mu dam še ponoči dodatek da bo spal tud če ni tečen -bom vidla-:zajcek::muca::duda:

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nočno zbujanje!
23.8.2005 20:53:11   
sabini
3m IN 11 DNI

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?