neprijeten zadah (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

miševi -> neprijeten zadah (22.8.2005 12:19:30)

Pozdravljene!!

Že nekaj časa opažam, da moji triletni punčki po domače povedano smrdi iz ust. Ali je katera imela podobne izkušnje? Skrbi me, da ne bi šlo za sladkorno. Ali je lahko tudi zaradi preveč/premalo kisline ali ker noče veliko jesti?
Sicer imava pregled v septembru, kjer bom vprašala zdravnico, vendar me vseeno skrbi.
Hvala za kakršenkoli odgovor.

Anonimen -> neprijeten zadah (22.8.2005 12:25:32)

Tiborju včlasih smrdi iz ust, preden zboli. Po tem vem, da se nekaj bliža. Sicer pa je zadah iz ust značilen tudi pri glistah. Dodatni znaki so pa še, da otroku paše sladko in da ima temne kolobarje pod očmi.

miševi -> neprijeten zadah (22.8.2005 12:32:26)

Splišni, hvala. Tudi na to sem že pomislila (upam, da bi bilo "samo" to). Pa nima kolobarjev, za sladko ji pa že od nekdaj ni - še vedno ji paše samo običajna dozica čokolade, ostalo pušča pri miru in ni izrazila želje po večji količini čokolade.

Anonimen -> neprijeten zadah (22.8.2005 12:38:11)

Pa vseeno malo drekec poglej.:)

miševi -> neprijeten zadah (22.8.2005 13:12:58)

Bom. Današnji ji je ravno v školjko ušel in ne v kahlico;). Pregledam pa tudi zjutraj in zvečer ritko.

Anonimen -> neprijeten zadah (22.8.2005 13:14:12)

Saj lahko je še veliko drugih vzrokov. Mogoče ima pa grlo malo vneto ali kaj takega. Ali pa je s kakšnim zobkom kaj narobe, pa še ne boli.

Stran: [1]