Peg Perego GT3 v italiji (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

aishaa84 -> Peg Perego GT3 v italiji (15.9.2011 7:56:03)

Živijo! Mene pa zanima, če katera ve za koliko se dobi tale voziček oz. cel komplet (košara, športni del, lupinica...) v italiji, in pa kje (v katerem kraju).
Lp, M

cilla -> RE: Peg Perego GT3 v italiji (17.9.2011 18:51:11)

Ena moja kolegica ga je kupila v trgovini v Monfalconeju - Tržič (obmorski kraj nekje med Trstom in Gorico, ob AC). Če se prav spomnim, je bil malo pod 600€.
(Druga je šla v Udine (AC, izvoz Udine Nord), kjer je ob regionalni cesti proti Trbižu ogromno nakupovalnih centrov in med drugim jih je ene par tut samo z opremo in igračami za otroka. Ni kupila ravno ta model ampak enega od Chicco, ampak je bil tudi ta občutno cenejši kot pri nas).

DanijelaNeli -> RE: Peg Perego GT3 v italiji (29.9.2011 13:43:38)

Ti kar takoj povem,da se ti ga dol ne izsplača it kupit...Zakaj? Zato,ker je ista oziroma v nekaterih trgovinah še dražji,kot ga dobiš pri nas.

Jst sm kupila samo športni del in je bil pri nas 465€.
Sem pa dobila naslov od ene trgovine v Italiji,v nekem malem kraju,je imela gospa GT3 za 409€. Takšna je cena pri nas brez davka. A se mi vseeno ni izpalačalo ga it gor kupit.

aishaa84 -> RE: Peg Perego GT3 v italiji (30.9.2011 7:42:38)

Hvala za informacije.
Sej sm tud sama mal po netu pobrskala, pa ga dobiš za 700€, cel komplet, pa še na dom ti ga pripeljejo.
Drug teden pa grem še v trzin v skladišče pogledat, da vidim kake cene majo tam.[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]