|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prihaja zima?
15.9.2011 11:26:15   
ronja
ja, no, kaj me hecata, uškinamama in skuštrana, mislila sem na južneje - tja, kamor mislita vidva it na stara leta, ali pa še bolj dol - tam ni slo. šoluser posted image . pa saj pravim, zaenkrat mava tu službi in nama je tu vse super všeč - razen zimeuser posted image .
Na primorsko pa tudi dostikrat gremo k dediju:). Za potolažit dušico, hehe.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.9.2011 11:30:06   
skuštrana
Ah, Ronja, mi smo že južnije, samo ne tako zelo južno, hodi pa v hrvaško šolo user posted image

Mogoče se pa vidimo na Visu ko bomo v penziji ;-) Bova skupaj obujali spomine na RR in pili kafice po cele dni....user posted image
Pa vzgajale paradajze in melancaneuser posted image In kakšno torto nam boš kdaj pa kdaj spekla...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.9.2011 11:34:08   
ronja
Mogoče se pa vidimo na Visu ko bomo v penziji ;-) Bova skupaj obujali spomine na RR in pili kafice po cele dni...

Zmenjeno - samo rajši cocto kot kavico - sem že tako preveč na spiduuser posted image . Torto dobiš:).
Za vrt je pa lubi zadolžen, jaz samo vkuhavam, pišem listke, povem, kire sorte se mi zdijo fajn...
Vsekakor mi je ta ideja z nekim milim podnebjem, nekje bogu za leđima (takrat ti itak ni za žurat)... zelo všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 28
15.9.2011 11:42:19   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mogoče se pa vidimo na Visu ko bomo v penziji ;-) Bova skupaj obujali spomine na RR in pili kafice po cele dni...

Zmenjeno - samo rajši cocto kot kavico - sem že tako preveč na spiduuser posted image . Torto dobiš:).
Za vrt je pa lubi zadolžen, jaz samo vkuhavam, pišem listke, povem, kire sorte se mi zdijo fajn...
Vsekakor mi je ta ideja z nekim milim podnebjem, nekje bogu za leđima (takrat ti itak ni za žurat)... zelo všeč.

Ok, jaz kavo, ti cockto.

Deal? Uh, komaj čakam user posted image user posted image Edino, po moje bova imele en kup vnukov okol sebe pa ne vem kako bo s kavo v miru user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.9.2011 11:43:40   
ronja
Deal? Uh, komaj čakam user posted image user posted image Edino, po moje bova imele en kup vnukov okol sebe pa ne vem kako bo s kavo v miru

Ja, to se pa tudi jaz bojim... Če računaš, da bi bili najini takole pridni kot midve - vsak po 3... bi imeli obe skup 18 pamžev okoliuser posted image ! Lahko kar vrtec odpreva!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 30
15.9.2011 11:46:38   
skuštrana
Lahko kar vrtec odpreva!user posted image

He, he..

Moj mož je rekel da si bova na stara leta dvoseda kupila in pač ne bo placa za vnuke okoli vozit user posted image user posted image
Naša Liza je že itak rekla da jih bo imela 5!!! Uf...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.9.2011 13:03:08   
~Biba~
če so me prav učili v OŠ, za poletjem pride jesen in nato zima, ja....tak da tudi zima pride letosuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?