|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srbi me!
22.8.2005 10:43:59   
Sandra*
Oj!

Mene tam spodaj vse srbi in peče, enkat bol, pa pol spet manj. Včer sem probala z jogurtom, pol s kisom pa ni nič pomagalo. Jutri moram klicat ginekologinjo da se naročim, ampak rada bi čimprej sama odpravla to srbečico. S canastenom se ne upam mazat, k pravjo, da ni vredu če si nosečka.

Kaj naj nardim?

A ma kera kšn predlog? A u lekarni kaj prodajajo k ni na recept pa ne škodi nosečkam?

LP, Sandra:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Srbi me!
22.8.2005 10:47:56   
Mina1
Ti kar lepo pojdi k G, naj ti predpiše svečke ali kaj podobnega. Ni se za hecati, da ne pride do večjega vnetja, potem bo pa joj.

Mogoče lahko tudi v lekarni vprašaš in poveš kaj in kako, ampak jez bi šla na tvojem mestu k G.;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Srbi me!
22.8.2005 10:50:04   
tinkatonka
Predlog: pojdi k G, prej sicer raje pokliči, tud nadomestnega če tvojega ni, pa povej, da si noseča in kakšne probleme imaš, s čim si že vse poskusila. Mislim da je najbolje, da ti bo dal v tem primeru kakšno vaginaleto, ki pa so če se ne motim na recept, saj jz jih vedno dobim na recept. Upam da se tega čimprej znebiš:rozica::rozica:, vem kok je to zoprno, sploh če ni noseča, ker že tko 1001× hodiš na wc, pa še skrbi te.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Srbi me!
22.8.2005 10:51:08   
Sandra*
Oj!

Ja nisem bila niti še na prvem pregledu odkar vem, da sem
:nosecka:. Danes g ne dela, ampak šele jutr. Pomoje bom šla kar v lekarno. Jutr bom pa klicala pa bom povedala kaj je na stvari.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Srbi me!
22.8.2005 10:51:55   
Sandra*
Oj!

Ja nisem bila niti še na prvem pregledu odkar vem, da sem
:nosecka:. Danes g ne dela, ampak šele jutr. Pomoje bom šla kar v lekarno. Jutr bom pa klicala pa bom povedala kaj je na stvari.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Srbi me!
22.8.2005 11:31:24   
Anonimen
Jaz sem tudi :nosecka: in sem že bila na pregledu in sem vprašala za Canesten in je rekla, da se brez skrbi lahko mažem. Ampak traja pa nekaj dni, preden pomaga, ne more kar takoj. V lekarni dobiš kremo brez recepta. Upam, da sem ti pomagala. Aja, pa ko si :nosecka: se takšna vnetja pojavljajo večkrat.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Srbi me!
22.8.2005 11:33:01   
spella
Groza! Sem na istem že čist celo nosečnost :((. Hvala bogu je sam še en mesec :bravo:. Upam, da ne boš šla po mojih stopinjah....ne pomagajo mi čist nobene svečke, jugurti, kis....NIČ :((. Zamenjala sem že pet različnih vaginet in po nekaterih je mogoče po enotedenskem jemanju dva dni dobro pol smo pa spet na istem. Za znoret:grrr:....še dobr da sem skoz na bolniški in se lahko mal popraskam:)-.

Men je za zunanje srbenje najbolj pomagalo da sem kis razredčila z vodo in se po vsakem lulanju kr z vato namočeno v kis obrisala. Mal, ampak res mal je pomagal. Pa tud če se s Canestenom namažeš samo po zunanjem delu po moje ne škodi.

Jutri pa pojdi do G in najboljš, če ji rečeš da te ona sčisti z eno raztopino (sam ne vem če sme med nosečnostjo :zmeden:), pa kakšne blage svečke (na osnovi mlečne kisline...Vagisan, TetraBorax???).

Upam, da ti uspe...meni na žalost ni;).

Lp špela

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Srbi me!
22.8.2005 12:10:18   
nana 27
Canesten za mazat je baje v redu. Svečke pa niso preizkušene na nosečkah do 12. tedna nosečnosti, zato jih nekateri ginekologi ne predpisujejo v tem času. Zares pomaga, da ti ginekolog z eno oljno raztopino očisti nožnico. Najbolje bo, da pokličeš G ali greš k tistemu, ki dela, da ti na nek način pomaga.

V lekarni lahko kupiš Multygin gel, ki ga lahko uporabljaš v nosečnosti. Gel vzdržuje kislost nožnice in prijetno hladi. Če imaš od vnetja že vse razboleno, potem te zna tudi pečt, tako da v vsakem primeru najprej do ginekologa, ali pa pokliči dežurnega.

Pazi pa tudi pri prehrani: čim manj kruha, sladkega (tudi sokov), veliko tekočine! Umivaj se pa samo z vodo in ne z mili. Aja, pomaga tudi ohlajen poparek hrastovega lubja. Tega mi je dala ena ženička, ki prodaja na ljubljanski tržnici, ko sem jo spraševala, kaj pomaga proti glivicam. Dobiš ga lahko tudi v Sanolaborju.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Srbi me!
22.8.2005 13:18:13   
lizbona
Vagitoriji z boraksom - meni edino to pomaga, jemlješ pa po potrebi zvečer pred spanjem, lahko tudi več dni zapored. dobiš brez recepta v lekarni in lahko brez skrbi jemlješ med nosečnostjo - sem se pozanimala in pri moji G in v lekarni.
:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?