Pinga -> Nasvet glede nakupa obutve-prosim (22.8.2005 11:33:16)
|
Ne vem če bo to ravno nasvet, bom pa se malo " izkašljala ". Tudi mi imamo, kot vidim veliko drugih težave z obutvijo v takem vremenu. Poletni sandali niso ravno primerni, ostalo je že prerasla ( 26 mesecev ). V soboto smo bili v Cicibanu, kjer so že dobili novo robo. Vendar me jezi to, da stalno ko dobijo novo robo ( 2 x letno ) prodajalke preveč vsiljujejo in najbolj mi grejo na živce izjave: Če zdaj ne boste kupili, potem ne bo več številk. Čeveljčki so res ful lepi, toda kako ji naj zdaj kupim čevlje gležnarje, če je še avgust in lahko se zgodi da ji bo do takrat nogica tako zrasla, da ji ne bojo več prav, stanejo pa 10.000 SIT. Isto se nam je spomladi zgodilo z mokasini, ki so prav tako stali 9.000 SIT in jih je nosila samo mesec dni, ker ji je izredno hitro zrasla nogica. No vsaj jaz sem mnenja, da bi morali imeli na zalogi vse številke čevljev celo sezono in ne samo zdaj ko so dobili robo. Tak da smo se odločli, da bomo z nakupom čeveljčkov počakali do začetka oktobra zdaj pa nosi nikece. Če pa jih takrat v Mariboru več ne bodo imeli, bomo pa povprašali v druge Cicibanove trgovine drugje po Sloveniji. Lep pozdrav!¨ Laguna
|
|
|
|