|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit...
20.9.2011 7:04:19   
juhica
Liliana, a je to res, da krije stroške bivanja staršev samo do petega leta? Jst sem bila lansko leto zastonj s 5,5 letnikom čez noč in drugi dan v bolnici, v Trbovljah, pa nisem nič plačala, sam ne vem, če sm kej za jest dobila, po pravici povedano sem bila v takem šoku, da se takih malenkosti sploh ne spomnim...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 51
20.9.2011 9:25:26   
liliana
Res je.....

23. člen Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju.....

"– sobivanje enega od staršev v zdravstvenem zavodu z bolnim otrokom do starosti otroka vključno 5 let";

In če je bil tvoj otrok star 5,5 se verjetno tretira še kot star 5 let.....

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.9.2011 9:49:50   
petea
V nekaterih slovenskih porodnišnicah je prisotnost očetov brezplačna; če bi torej to res bil takšen zalogaj za vse bolnišnice, bi potemtakem morale zaračunavati prisotnost VSE porodnišnice.

Še vedno pa me zanima, kaj se zgodi v primeru, če oče zavrne plačilo za prisotnost.

Če pa se gremo malo računice: povprečno letno število porodov v porodnišnici je 1000, povprečen prispevek prisotnosti je 20 €; 20 000 € dodatnega dohodka bolnici pa verjetno tudi ni malo. In verjetno gredo ravno na to foro - saj se bo porodnicam to zdelo malo, ker gre za enkratni dogodek v življenju, končni rezultat pa je kar lep ...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.9.2011 10:17:06   
liliana
Še vedno pa me zanima, kaj se zgodi v primeru, če oče zavrne plačilo za prisotnost.

Nič.....itak jih baje plača tako od oka manj kot 50 %.....v nekaterih bolnišnicah le kakih 20 %.......

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 54
20.9.2011 19:55:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Prisotnost očeta bi morali prepovedati

Ne seri.

Zakaj ne?

To gre zraven k porodu, tako kot oče, vsaj običajno.

(odgovor članu Bakfark)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
20.9.2011 19:56:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Nič.....itak jih baje plača tako od oka manj kot 50 %.....v nekaterih bolnišnicah le kakih 20 %.......

Saj se ne more.
Bolnišnica "zaračuna" prostovoljni/dobrodelni prispevek..za kar nekaj.

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
20.9.2011 20:47:52   
tecnobica
Če je oče zraven, ko otroka naredi, zakaj ne bi bil zraven še takrat, ko se otrok rojeva na svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
21.9.2011 8:47:23   
alda

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Če je oče zraven, ko otroka naredi, zakaj ne bi bil zraven še takrat, ko se otrok rojeva na svet.

s tem se strinjam le delno: tisti ki želi sam biti zraven in ne pod nekako prisilo oz. ker je to trenutno IN.
BOlj sem mnenja da : če ga je naredil naj še zanj skrbi tako duhovno kot materialno, se z njim ukvarja na vseh področjih-od previjanja, navajanja na kahlo.....do pomoči pri fiziki,matematiki,...
ga razvaja, z njim preživlja svoj prosti čas in ga ima preprosto iskreno rad!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.9.2011 9:23:13   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Saj se ne more.
Bolnišnica "zaračuna" prostovoljni/dobrodelni prispevek..za kar nekaj.

Ne v vseh porodnišnicah.....nekatere zaračunavajo prostovoljne prispevke, nekatere pa materialne stroške.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
21.9.2011 17:02:41   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

s tem se strinjam le delno: tisti ki želi sam biti zraven in ne pod nekako prisilo oz. ker je to trenutno IN.
BOlj sem mnenja da : če ga je naredil naj še zanj skrbi tako duhovno kot materialno, se z njim ukvarja na vseh področjih-od previjanja, navajanja na kahlo.....do pomoči pri fiziki,matematiki,...
ga razvaja, z njim preživlja svoj prosti čas in ga ima preprosto iskreno rad!

Jaz se pa tabo strinjam. seveda, če on to hoče. In tudi za otroka mora enakovredno skrbeti.. sem spada tudi previjanje in vzgoja.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 60
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?