Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit... 20.9.2011 7:04:19
|
|
|
|
juhica
|
Liliana, a je to res, da krije stroške bivanja staršev samo do petega leta? Jst sem bila lansko leto zastonj s 5,5 letnikom čez noč in drugi dan v bolnici, v Trbovljah, pa nisem nič plačala, sam ne vem, če sm kej za jest dobila, po pravici povedano sem bila v takem šoku, da se takih malenkosti sploh ne spomnim...
|
|
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit... 20.9.2011 9:25:26
|
|
|
|
liliana
|
Res je..... 23. člen Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju..... "– sobivanje enega od staršev v zdravstvenem zavodu z bolnim otrokom do starosti otroka vključno 5 let"; In če je bil tvoj otrok star 5,5 se verjetno tretira še kot star 5 let.....
|
|
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit... 20.9.2011 9:49:50
|
|
|
|
petea
|
V nekaterih slovenskih porodnišnicah je prisotnost očetov brezplačna; če bi torej to res bil takšen zalogaj za vse bolnišnice, bi potemtakem morale zaračunavati prisotnost VSE porodnišnice. Še vedno pa me zanima, kaj se zgodi v primeru, če oče zavrne plačilo za prisotnost. Če pa se gremo malo računice: povprečno letno število porodov v porodnišnici je 1000, povprečen prispevek prisotnosti je 20 €; 20 000 € dodatnega dohodka bolnici pa verjetno tudi ni malo. In verjetno gredo ravno na to foro - saj se bo porodnicam to zdelo malo, ker gre za enkratni dogodek v življenju, končni rezultat pa je kar lep ...
|
|
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit... 20.9.2011 10:17:06
|
|
|
|
liliana
|
Še vedno pa me zanima, kaj se zgodi v primeru, če oče zavrne plačilo za prisotnost. Nič.....itak jih baje plača tako od oka manj kot 50 %.....v nekaterih bolnišnicah le kakih 20 %.......
|
|
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit... 20.9.2011 19:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Prisotnost očeta bi morali prepovedati Ne seri. Zakaj ne? To gre zraven k porodu, tako kot oče, vsaj običajno.
|
|
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit... 20.9.2011 19:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Še vedno pa me zanima, kaj se zgodi v primeru, če oče zavrne plačilo za prisotnost. Nič.....itak jih baje plača tako od oka manj kot 50 %.....v nekaterih bolnišnicah le kakih 20 %....... Saj se ne more. Bolnišnica "zaračuna" prostovoljni/dobrodelni prispevek..za kar nekaj.
|
|
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit... 20.9.2011 20:47:52
|
|
|
|
tecnobica
|
Če je oče zraven, ko otroka naredi, zakaj ne bi bil zraven še takrat, ko se otrok rojeva na svet.
|
|
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit... 21.9.2011 8:47:23
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica Če je oče zraven, ko otroka naredi, zakaj ne bi bil zraven še takrat, ko se otrok rojeva na svet. s tem se strinjam le delno: tisti ki želi sam biti zraven in ne pod nekako prisilo oz. ker je to trenutno IN. BOlj sem mnenja da : če ga je naredil naj še zanj skrbi tako duhovno kot materialno, se z njim ukvarja na vseh področjih-od previjanja, navajanja na kahlo.....do pomoči pri fiziki,matematiki,... ga razvaja, z njim preživlja svoj prosti čas in ga ima preprosto iskreno rad!
|
|
RE: Prisotnost očeta pri porodu bi morala bit... 21.9.2011 9:23:13
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: liliana Še vedno pa me zanima, kaj se zgodi v primeru, če oče zavrne plačilo za prisotnost. Nič.....itak jih baje plača tako od oka manj kot 50 %.....v nekaterih bolnišnicah le kakih 20 %....... Saj se ne more. Bolnišnica "zaračuna" prostovoljni/dobrodelni prispevek..za kar nekaj. Ne v vseh porodnišnicah.....nekatere zaračunavajo prostovoljne prispevke, nekatere pa materialne stroške.......
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?