Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:18:00
|
|
|
|
uškinamama
|
Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:22:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p
|
|
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:23:36
|
|
|
|
nusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p boš hitro komu na žulj stopila. je pa posrečena ideja.
|
|
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:36:03
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p Kdo pa financira?
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:46:50
|
|
|
|
uškinamama
|
Vzameš subvencijo na ZRZS, a ne? Al to misliš, kdo ti plačuje storitev?
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:52:11
|
|
|
|
pety78
|
Ja, seveda, kdo mi plačuje! Pa hit povej, sem že na poti na VEM točko!
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:55:00
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Ja, seveda, kdo mi plačuje! Pa hit povej, sem že na poti na VEM točko! a-ha. Plačnice bodo mamice, ki naredijo vse, da bodo njihovi otročki na svežem zraku. Glede na to , da so popoldne zasedene z delom in ne morejo peljati mulce ven, pomeni da služijo in bodo dobri plačniki.
|
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 13:56:18
|
|
|
|
pety78
|
Ok, super! Nič, šibam papirje uredit!
|
RE: v vrtcu ne hodijo ven!? 19.9.2011 18:21:34
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Predlog za nezaposlene: Sprehajanje vrtčevskih otrok s.p Kdo pa financira? Zakaj bi le kdo to uslugo še enkrat plačal? Brezposelnim staršem, ki imajo skoraj ali pa popolnoma zastonj otroke v vrtcih smo zaposlene mame z raznoraznimi transferji in subvencijami itak že dovolj plačale, da bi komot uvedli neplačano obveznost - pomoč v vrtcih (za zameno za prosto mesto za njihove sončke).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?