mujcek -> Koliko nas je ? (22.8.2005 19:21:04)
|
še ena v pričakovanju :duda::duda:! Tudi sama sem v teh dneh razmišljala a res ni nobene, ki bi pričakovala "dvojno dozo":)- Kaj nas je tako malo ali se pač ostale ne javljajo? Midva z :love: že veselo skup spravljava stvari, ki jih dobiva, kupujeva še zaenkrat ne! Zadnje čase me je precej strah, da bosta :duda::duda: prišle prehitro na svet, pa ne vem zakaj imam tak občutek in potem živčkam, ker nimam še nič pripravljeno-razen ene posteljce (ni plenic, ni oblekic,...). no to je pač verjetno predporodna depresija :)- Ali vas ni nič strah koliko časa prej se bosta :duda::duda: rodila? Jaz ima v tem tednu pregled, potem pa bomo videli kako napredujemo :zmeden2: Še eno vprašanje: Kako spite??????? Jaz že nekaj noči skoraj nič ne spim, ker se nikakor ne morem namestiti-na enem boku mi ne paše, na drugem tudi ne, na hrbtu tudi ne, trebuh pa itak odpade :)- Ko se obrnem na en ali drugi bok mi vedno bebiko, ki leži na tisti strani nekam ven potisne in potem me to tišči; kaj lahko še naredim?????
|
|
|
|