|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki delate v PB
22.8.2005 9:42:20   
Tipi
Ima katera od vas letno pripravo za 2. razred?

Lp :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tiste, ki delate v PB
22.8.2005 9:51:11   
Mirna*
Ce prav razumem, se zanimas za POB? (podaljsano bivanje)? Ko sem bila eno leto v POB (sicer 3.-5. r), sem si naredila LDN tako, da je vsebovala npr. sprostitveno dejavnost, pa usmerjeno dejavnost... Pa sem iskala, pa nimam v pc-ju, da bi ti poslala, bi lahko malo priredila.
Dvomim, da sem ti kaj pomagala, svetujem pa ti, da ga izdelas podobno kot prejsnje leto, le da malo spremenis dejavnosti. lp

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tiste, ki delate v PB
22.8.2005 10:38:55   
mtd
čujte, a je za podaljšano tut treba met pripravo???:zmeden::ups::((
jaz imam letos 2 uri na teden v OPB, pa kaj morm tut pripravo napisat?!
prosim za nasvete
hvala in lp

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tiste, ki delate v PB
22.8.2005 10:54:45   
Mirna*
Mtd, ce mas samo 2 uri na teden v opb, po mojem ni treba...najboljs, da vprasas ravnatelja, on ti bo najbols vedu povedat. Drgac pa valda rabis LDP za POB, saj je ravn tk siht kt npr. v razredu, tedenska obveznost pa je tud 40 ur, z razliko, da nimas razrednistva.
lp, A

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tiste, ki delate v PB
22.8.2005 11:00:51   
lenika
A vi čisto vsaka zase delate letne priprave. Mi jih delamo cel aktiv skupaj.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tiste, ki delate v PB
22.8.2005 11:09:24   
Gina
OPB= oddelek podaljšanega bivanja (ne napiše se POB):)-

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tiste, ki delate v PB
22.8.2005 11:12:40   
Anonimen
Seveda je treba imet tud za OPB letno pripravo. Jaz jo imam napisano za 1. razred, če ti kaj pomaga. Ti jo lahko po emailu pošljem, če želiš.
Da boš vsaj okvirno videla, kako recimo zgleda. Pa tud v pomoč ti bo lahko.

Torej piši na privat, če želiš :rozica:

(odgovor članu Tipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tiste, ki delate v PB
22.8.2005 15:44:28   
arielca
Pri nas si delo razdelimo v aktivu in vsak nekaj prispeva, tako da imamo letne priprave skupne, dnevno pripravo pa napiše vsak zase.

Za OPB je pa potrebno narest pripravo.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tiste, ki delate v PB
22.8.2005 17:59:37   
Mirna*
Gina, brzina je nasa vrlina, pa vcasih crke pomesam :)-:)-

Kar se tice aktiva, je pri nas v opb sefica mal prevec arogantna, da bi se to delalo skupej. Dnevne priprave pa jst nisem delala prav natancno, inspekcija jo sicer zahteva, vendar pa je lahko tud na mini listku...vcasih sem jo na majhnem listku mela tud za v razred, pa je blo cist zadost...

Zanima pa me nekaj, tiste, ki ste v opb. Pri nas je do 15.30. Ravnatelj jim je 1x zatezu, da morjo bit tam do pol 4, ker je pac to njihova obveznost, od 11.30-15.30. Ampak, ce jst pogledam sebe, pa tud kolegice, ce sem npr. imela slucajno kdaj pouk le do 11.30(mogoce kksen petek z veliko srece), nisem bla zato tam do 12.15 al pa do 13.00. Kolikokrat pa sem bla do 14 al pa vsak dan od 7.00...

No, in "sefica" v opb oz. vodja aktiva v opb, je eno kolegico, ki je otroke oddala, pa sla dam "ze" ob 15.00, je sla zaspecat ravnatelju...pol pa vidte, kaksen kolektiv...dol visi!

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?